Andreea Mantea, sfâșiată de durere la cimitir! A MURIT, dar abia acum s-a aflat! A vorbit despre EL: „Unii oameni nu ar crede, dacă le spun

Luni, 8 februarie, telespectatorii vor putea urmări o ediție emoționantă a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”.

O nouă ediție a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” îi așteaptă pe telespectatori cu subiecte la fel de interesante și care îi va face să trăiască fiecare clipă alături de frumoasa prezentatoare tv. În ediția de luni, 8 februarie, o vedetă extrem de iubită va apărea în emisiune și o va face până și pe Andreea Mantea să izbucnească în lacrimi.

Este vorba despre Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane Puterea dragostei, care se va întâlni cu fosta prezentatoare a emisiunii pe holurile de la Kanal D. În momentul în care o vede pe Andreea Mantea, Bianca nu se poate abține și începe să plângă.

„Puternica mea!”, îi spune prezentatoarea tv în timp ce o îmbrățișează.

După ce se desparte de Bianca, Andreea o întâlnește pe nimeni alta decât Thalida, pe care o îmbrățișează, fiind extrem de bucuroasă că s-au întâlnit.( Bianca Comănici, dezvăluiri incredibile în noua ei emisiune: „Andreea Mantea a venit la mine și mi-a spus: Vei fi prezentatoare!”)

Andreea Mantea, lacrimi de durere, la „Trăiri alături de Andreea Mantea”
Tot în ediția din 7 februarie, Andreea Mantea trece printr-un moment sensibil și merge să se descarce la cimitir, la mormântul unei ființe dragi. Ulterior, vedeta povestește cu lacrimi în ochi faptul că de fiecare dată când are o problemă face asta, așa cum alți oameni merg la psiholog atunci când simt nevoia să se descarce.

Ai văzut că oamenii merg la psiholog? Merg la psiholog și spun tot! Eu mă duc la el și spun tot, încă, și acum.

Pentru că dacă el nu mai e, mă duc acolo și îi spun acolo că nu am unde”, declară Andreea printre lacrimi de durere, după ce merge la cimitir.
„Sunt lucruri pe care unii oameni nu le-ar crede, dacă le spun”, a continuat vedeta.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *