Andreea Marin a spus adevărul despre relația cu Ion Țiriac. „Este onorantă o relație cu…

Andreea Marin este una dintre cele mai mari vedete pe care le are România și de când se află în lumina reflectoarelor, a ținut și primele pagini ale ziarelor. Ani de zile s-a scris că Andreea Marin și Ion Țiriac au avut o relație

Mai mult, apropiați de-ai vedetei ar fi declarat la un moment dat că omul de afaceri Ion Țiriac ar fi cumpărat și inelul de logodnă pe care urma să i-l ofere Andreei Marin.

S-a iubit Andreea Marin cu Ion Țiriac?

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, „zâna Surprizelor” a lămurit întreaga poveste.

Este extrem de stupidă această poveste și o să vă spun de ce.

În primul rând nu aș fi negat să vă spun un adevăr. Ipotetic vorbind este onorantă o relație cu un astfel de om. Așa cum l-am cunoscut eu pe Ion Țiriac este un om extraordinar.
Am tot respectul pentru el și mi-a fost un prieten de nădejde. Eu nu am cuvintele prin care să descriu o relație cu un om de calibrul domniei sale. Și până la urmă atât de stresantă a fost presiunea unei părți de presă, încât eu am decis că îi fac rău omului acesta.

Pur și simplu lucrurile erau duse într-o extremă care nu avea nicio legătură cu realitatea. Nu văd de ce aș nega că am avut o relație cu cineva cu care e onorant să ai o relație dacă ar fi fost cazul. Nu a fost cazul. Da, a fost o prietenie pe care o prețuiesc și astăzi și îmi e drag de omul acesta și am tot respectul și am învățat enorm de la el.”, a spus Andreea Marin.

Ce ar fi răspuns Andreea Marin dacă ar fi fost cerută în căsătorie de Ion Țiriac

Andreea Marin a spus că povestea inelului nu este adevărată și nu avea cum să primească o cerere în căsătorie, pentru că nu a existat o altfel de relație cu Ion Țiriac, decât una de prietenie.

„Nu a fost niciodată vorba de un inel. Acel răspuns e ipotetic, nu aveam de ce să răspund evaziv când nici măcar nu a fost vorba de vreun inel sau vreo intenție. Și dacă ar fi fost, nu aș fi spus da, pentru că noi nu aveam o relație. Cum să spun da cererii unui om cu care nu am o relație de o altă natură decât de prietenie.”, a explicat Andreea Marin în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

laur