Andreea Marin vrea să fie din nou mamă?!

Într-un interviu acordat revistei Ok! vedeta a vorbit despre viața de lângă bărbatul care reușete să o facă fericită în prezent. Andreea Marin a mai declarat că nu exclude nici posibilitatea de a mai aduce pe lume un copil împreună cu acesta.

Întrebată dacă se va mai căsători și a patra oară, vedeta a declarat că acest lucru nu este exclus, pentru că a întâlnit bărbatul langă care este fericită și dorește să-și continue drumul în viață alături de el.

Să nu facem speculaţii! Nu mai sunt la început de drum şi nu mă mai încântă poveştile cu voalul alb, ca să fiu sinceră. Cred că altfel privesc viaţa acum şi alte lucruri sunt importante.(…) Până la urmă, e vorba de potrivire. Dacă oamenii se potrivesc până la capăt, nu doar până într-un moment al vieţii, lucrurile merg. Dacă nu, nu. Şi potrivire nu înseamnă doar potrivire fizică. Aceasta este, din păcate, ceea ce nu atrage la început, şi uneori ne putem păcăli. De ambele părţi!

Potrivire, însă, pe termen lung înseamnă ca ritmul unuia să fie compatibil şi cu ritmul celuilalt. Poate că unul oboseşte mult prea repede în raport cu energia debordantă a celuilalt. Se poate întâmpla şi atunci niciunul nu e de vină. Dar, pur şi simplu, nu poţi trăi într-un ritm care nu e al tău, e clar! În alte situaţii, se poate ca valorile unuia să nu se potrivească pe termen lung cu valorile celuilalt. În cazul meu, nu trăiesc în trecut, trăiesc doar cu prezentul în mână şi cu gândul spre viitor.”

Andreea Marin nu exclude nici posibilitatea de a mai aduce pe lume încă un copil. Întrebată dacă îți mai dorește un copil, Andreea Marin a răspuns:

„Da, mi-aş mai dori un copil şi asta pentru că am deja un copil reuşit şi înseamnă că am nişte ingrediente bune de pus acolo.”

Vedeta a marturisit ca se simte implinita alaturi de Adrian Brancoveanu.

Ma simt pur si simplu implinita. Iar pentru mine fericirea inseamna echilibru. Mi se pare minunat sa ajungi la un moment-dat in viata la acest echilibru. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Am chiar prea mult. Dumnezeu stie ce e nevoie pentru fiecare. Si eu cred ca exact ce ne va darui, va fi potrivit pentru noi si pe viitor.”, a spus Andreea Marin, la Antena Stars.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *