ANDREEA PODĂRESCU, ÎN DOLIU: “AI FOST SINGURA FIINȚĂ DE PE PĂMÂNT CARE M-A IUBIT CU ADEVĂRAT”

Andreea Podărescu traversează una dintre cele mai negre perioade din viața sa. Bunica alături de care a crescut și care i-a fost alături până de curând a încetat din viață. Bruneta a transmis cu lacrimi în ochi un mesaj extrem de emoționant.
Andreea Podărescu, mesaj impresionant în memoria bunicii sale
Puțini știu, dar bunica Andreei Podărescu a îndurat o suferință greu de imaginat din cauza septicemiei, iar ultimele săptămâni au fost unele de coșmar… atât pentru ea, cât și pentru rudele apropiate. Vestea morții sale a afectat-o enorm pe nepoata ei celebră, care a așternut câteva gânduri impresionante pe o rețea de socializare.
“Scumpa și iubita mea bunică…. ce aș putea să mai spun eu acum… când după ce o viață întreagă m-am pregătit pentru acest moment și-mi spuneai cu zâmbetul pe buze să nu plâng, pentru că tu o să ai grija de mine din ceruri… sunt atât mică și de neputincioasă în fata acestei suferințe care mă zdrobește! Ai fost singura ființa de pe Pământ care m-a iubit cu adevărat și din tot sufletul până să apară băiețelul meu… și singura căreia îi spuneam: «Te iubesc!». Te-am iubit și te iubesc, și te voi iubi mai mult decât pe oricine cât timp voi fi în această lume”, a scris Andreea Podărescu pe contul ei de Facebook.
Postarea vedetei a continuat cu dezvăluiri despre sacrificiile făcute de bunică pentru ea: “Îți mulțumesc cu toată ființa mea pentru cea mai frumoasă copilărie pe care ai putut să mi-o oferi, pentru toate nopțile pe care le-ai făcut albe cu mine pregătindu-mi gogoși și plăcintă cu mere, pentru toate cântecelele frumoase pe care le-ai cântat cu mine, pentru rochițele croșetate cu mânuțele tale firave, pentru grija pe care mi-ai purtat-o zi de zi, pentru toate rugăciunile cu care am crescut seară de seară învățate de la tine, pentru toate prezențele tale în cele mai grele și emoționante clipe din viața mea… pentru că m-ai făcut mare! Pentru că m-ai conturat ca și om și mi-ai dat o educație minunată, cu multă credință în Dumnezeu și respect fața de semeni! Îți mulțumesc și te iubesc. Știu că mă auzi și mă vezi cât sufăr de acolo, din Ceruri. Peste trei zile urma să ne spui: «La mulți ani» mie și lui Anthony, n-ai mai apucat. Voi rămâne pe veci cu această durere în inimă, că m-ai părăsit! Tu… cea mai bună ființa pe care am cunoscut-o vreodată! Pentru mine ești și vei rămâne cea mai bună mamaie din lume și știu că de acolo, din Rai… mă vei veghea. Te iubesc! Odihnește-te în pace iubita mea!”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.