Andreea Tonciu i-a cerut scuze lui Maurice Munteanu: „Îmi dau seama că am făcut o mare greșeală”

Ce a făcut Andreea Tonciu, chiar înainte să fie eliminată din finala câștigată de către Alexandra Ungureanu. Gestul său a fost aplaudat.

In articol:
Cristina Șișcanu, declarații controversate în finala Bravo, ai stil! Celebrities
Andreea Tonciu a făcut un gest uluitor, chiar în marea finală. După ce săptămâni întregi i-a adus mai multe acuzații lui Maurice Munteanu, finalista de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a dorit să își ceară scuze în fața juratului emisiunii.

„Sunt o fire foarte vulcanică. Vreau ca în seara aceasta să-mi cer scuze în fața domnului Munteanu, recunosc că am greșit. Și de fiecare dată când mă uit la emisiune și văd că faceți glume, îmi dau seama că am făcut o mare greșeală”, a spus Andreea Tonciu în Marea Finală „Bravo, ai Stil! Celebrities”.

Maurice i-a spus cu zâmbetul pe buze că scuzele îi sunt acceptate și că nu a fost supărat pe ea pentru ceea ce a scris și declarat vedeta în online. Andreea Tonciu a ținut să le mulțumească tuturor pentru că i-au fost alături.

Vă mulțumesc mult pentru tot! Sunt foarte fericită că sunt în top 3. Mi-am dorit foarte mult asta. Vă mulțumesc în primul rând vouă, celor de acasă, celor care stiu că m-au votat neîncetat”, a spus Andreea Tonciu înainte să afle că va părăsi competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”.

Cristina Șișcanu, declarații controversate în finala Bravo, ai stil! Celebrities
Nici Cristina Șișcanu nu a dorit să lase lucrurile nerezolvate.

Cristina Șișcanu a fost cea care l-a întrebat vehement pe Maurice Munteanu dacă pe parcursul competiției a fost implicat în vreun fel în momentele și ținutele purtate de Alexandra Ungureanu.

„A fost o zvâcnire tot în mediul online de a lansa ideea că dumneavoastră sau dumneavoastră prin intermediul altor persoane ați sta în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu în acest concurs”, a spus Cristina Șișcanu. Juratul a ținut să îi spună cum au stat lucrurile, de fapt:

„Evident că nu. Știu exact cine sunt și nu știu de ieri, de azi cine sunt. O piață și o industrie întreagă știe cine sunt. Astea sunt chestii care pot fi verificate, oricum. În momentul în care lansezi astfel de acuze dacă ele nu sunt susținute de ceva se poate ajunge la chestiuni mult mai grave”, a răspuns Maurice Munteanu.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *