Angela Balint, cautată de familie prin munți și râpe! Femeia nu a dat niciun semn de viață de mai multe zile!

Au trecut mai multe zile de când de când Angela Balint, o femeie în vârstă de 60 de ani din Petrila, județul Huneodara e plecat de acasă și nu s-a mai întors. Acesta e căutată în fiecare zi de către familie însă fără niciun răspund. Acum ies la iveală noi informații în cazul său!

Angela a fost căutată de familie în munți și râpe!
Ies la iveală noi informații în cazul său
Angela Balint, cautată de familie prin munți și râpe!

Zilele trec, iar Angela e de negăsit. Femeia de 60 de ani parcă ar fi intrat în pământ. Familia încearcă să o caute, iar aceștia au ales să meargă și în alte locuri față de cele în care Angela Balint mergea de obicei alături de soțul ei!

Fiul său cel mic și partenerul de viață au luat la pas munții din apropiere și toate râpele gândindu-se că aceasta s-ar fi rătăcit sau ar fi căzut. Din nefericire, nu au găsit-o pe aceasta nicăieri!

”Am luat toate dealurile la rând, n-am găsit nimic, parcă a intrat în pământ deodată. Se zice că aici e părâul dracului! Se zice că acolo sunt foarte multe decese, dar nu e absolut nimic!”, spunea fiului Angelei la Acces Direct!

Aceștia au ales să meargă și spre locul unde ea a dat semne că ceva ar fi neregulă cu ea. Apropiații au sesizat că ea a fost schimbată total în perioada aceea, au căutat-o și acolo, dar n-au găsit nimic!

Angela a fost căutată și în satul unde s-a născut

Se pare că informațiile despre Angelă să apară, iar ea a fost căutată și în satul unde s-a născut. În luna decembrie femeia ar fi vorbit cu mătusa ei și i-ar fi cerut niște bani spunând că ar avea probleme de sănătate, fiind bolnavă de cancer și trebuie operată de urgență

Ea i-ar fi spus acesteia că suferă de depresie și că nu mai rezistă și vrea să-și pună capăt zilelor!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *