Angela Balint, omorâtă de doi bărbați? Informațiile tulburătoare oferite de parapsiholog:

Au trecut câteva zile de când Angela Balint a fost găsită fără suflare, după ce familia a căutat-o mai mult timp! Femeia a fost înmormântată, însă continuă să iasă la suprafață detalii șocante legate de moartea sa!

Angela Balint ar fi fost omorâtă de doi bărbați!
Detalii șocante despre moartea sa!
Timp de mai multe zile Angela Balint a fost cautată de familie și poliție și cu toții au sperat că o vor găsi în viață, dar iată din păcate lucrurile nu au stat întocmai cum și-au dorit! Aceasta a fost descoperită fără suflare, iar chiar dacă a fost deja înmormântată, detalii șocante continuă să iasă la suprafață!

Angela Balint, omorâtă de doi bărbați? Informațiile tulburătoare oferite de parapsiholog

Familia nu a aflat momentan ce s-a întâmplat cu femeia și exclud din start că aceasta și-ar fi pus capăt zilelor, deși s-a aflat că avea mai multe probleme și a cerut ajutorul apropiaților în ultima perioadă!

Parapsihologul Florentina Daniela Ion a mers în locul în care Angela Balint a fost găsită fără viață, iar aceasta a dezvăluit informații șocante despre felul în care femeia și-a dat ultima suflare!

Parapshiologul mărturisește că femeia a fost ucisă prin asfixiere!

Ea susține că aceasta a primit o invitație din partea a doi bărbați, iar aceștia au dus-o într-un apartament la parter unde a izbucnit un conflict, în urma căruia ar fi omorât-o pe aceasta prin asfixiere!

”Moartea a fost bruscă, violentă, a fost luată din casă de două persoane cunoscute și transportată în altă parte, posibil într-un apartament mai jos la scară. Dânsa a avut și probleme de natură medicală, dar și de natură emoțională.

Cauza morții e nenaturală, a fost luată și dusă în alt loc, în alt apartament sau garsonieră, a fost ținută și la un moment dat, din cauza conflictelor, a avut parte de o moarte prin axfisiere!”, a spus Florentina Daniela Ion la Acces Direct!

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *