Angela Pearl, horoscop pentru martie 2023. Trei zodii vor fi pe cai mari

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Oferta unui nou loc de munca va fi prea tentanta pentru Scorpioni. Dar va fi doar o imagine frumoasa. De fapt, termenii de cooperare vor fi inacceptabili. Prin urmare, ganditi-va cu atentie daca propunerea ridica indoieli. Meditatia te poate ajuta sa faci fata stresului.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul va progresa in afaceri. Conditiile vor fi cat mai favorabile pentru orice intreprindere. Sanatatea nu te va dezamagi, totul este bine si in viata personala. Dar pot exista costuri suplimentare.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Veti avea nevoie de sfatul cuiva sau chiar de sfatul unui expert. Acest lucru este indicat de cardul „Regele sabiilor”. Un barbat, un reprezentant al elementului aer, va intra in viata lui Capricorn. Ar putea fi doar un prieten, un nou coleg, un partener de afaceri sau chiar un potential iubit.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

In martie, Varsatorul va putea gasi un mentor spiritual. Unii reprezentanti ai semnului aerian la inceputul primaverii vor trebui sa contacteze un avocat. Acesta va fi un adevarat profesionist.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Carteapentru Pesti este despre lupta, competitie si schimbare. Si acest lucru se poate aplica si in viata personala. Lupta pentru locul de lider rupe increderea dintre parteneri, asa ca incercati sa nu agravati situatia.

laur