Antonia le-a arătat fanilor un tatuaj dintr-o zonă intimă. Ipostaza care i-a înnebunit pe bărbați:

Face ce face și ajunge din nou să ne lase fără cuvinte. Antonia le-a arătat fanilor un tatuaj dintr-o zonă intimă. Ipostaza care i-a înnebunit pe bărbați. S-au întrecut în mesaje care mai de care mai incitante.

Antonia, imagine incendiară pe Internet.
Iubita lui Alex Velea și-a lăsat formele la vedere.
Reacția incredibilă a celor din mediul online.
Pe lângă faptul că este o artistă desăvârșită, cu o voce de aur, Antonia se clasează fără doar și poate în topul celor mai frumoase și sexy femei din România. Conștientă că arată impecabil, dar mai ales, că este deținătoarea unor forme demențiale, iubita lui Alex Velea nu ezită să mai renunțe din când în când la articolele vestimentare.

Antonia le-a arătat fanilor un tatuaj dintr-o zonă intimă. Ipostaza care i-a înnebunit pe bărbați

Așa s-a întâmplat și recent, după ce a lăsat la vedere un tatuaj din zona intimă. Mai exact, după cum puteți observa și în imaginea incendiară din galeria foto, vorbim despre fluturașul tatuat pe posteriorul super bombat al divei sexy. Îmbrăcată sumar, cu un body mulat și de culoare galbenă, dar și cu o pereche de pantaloni în vine, celebra cântăreață i-a înnebunit pe bărbați cu formele sale.

Desigur că o asemenea ipostază nu a putut fi trecută atât de ușor cu vederea de către cei din mediul online. Internauții au luat cu asalt postarea iubitei lui Alex Velea și s-au întrecut unii pe ceilalți în comentarii care mai de care mai incitante la adresa vedetei, dar și pline doldora de cuvinte lăudăroase.

”❤️Cea mai frumoasa femeie din Romania! Parerea mea!/ Superbaaaaaa😍/ Frumoasa mereu❤️❤️/ You’re queen 😢/ Tu ești 🔥/ U are perfect❤️/ Wowww🙌/ Arati super bine”, iar lista poate continua la nesfârșit.

Antonia și-a tatuaj chipul lui Alex Velea

Deja toată lumea cunoaște faptul că Antonia este o împătimită a tatuajelor, dar mai ales, că are o mulțime pe trupul său de zeiță. Ultima ”achiție” a celebrei artiste a fost chiar chipul bărbatului iubit. Din dragoste necondiționată pentru cel care i-a furat inima pentru totdeauna, Antonia și-a desenat pe umărul stâng chipul partenerului ei de viață, Alex Velea.

Și cum este în strânsă legătură cu fanii săi, focoasa șatenă a împărtășit imaginea pe contul de Instagram, însoțită de un mesaj tare, tare siropos. ”Diamantul meu”, a scris vedeta. De asemenea, Antonia mai are o fundiță pe mâna dreaptă, un ochi cu petale şi o lacrimă, pe mâna stângă. Pe piciorul stâng are scris numele Mayei, iar pe dreptul o notă muzicală.

Nici zona pieptului nu a scăpat, așa că îndrăgita cântăreață și-a desenat pe gât un trandafir cu spini, iar între sâni are tatuat numărul 13, ziua de naștere a lui Alex Velea.

”Este cifra 13, data de naștere a lui Alex Velea, îmi poartă noroc”, a spus Antonia după ce s-a tatuat.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *