Antonia Obreja, soția fostului campion, face acuzații grave! Ce ar fi grăbit moartea lui Rudel Obreja?

În data de 12 martie, Rudel Obreja, fostul mare campion și fost președinte al Federației Române de Box, s-a stins din viață. Fostul pugilist a decedat la vârsta de 57 de ani, fiind măcinat de o boală grea, respectiv cancer

Antonia Obreja acuză autoritățile de grăbirea morții soțului ei.

Femeia spune că atunci când soțul ei a fost încarcerat era declarat clinic sănătos, asta întâmplându-se în data de 7 aprilie 2022.

Antonia Obreja, soția fostului campion, face acuzații grave

Două luni mai târziu, în vară, Rudel Obreja primea diagnosticul crunt. Bărbatul a semnalizat problemele de sănătate și faptul că nu se simte bine, însă medicul închisorii i-a ignorat strigătul după ajutor, spune soția lui Rudel Obreja.

„Poate o spun eu subiectiv, dar o spun şi documentele.
În momentul în care cineva intra într-o închisoare intră într-o carantină

Este analizat medical. După aceasta carantină, soţul meu a ieşit şi a rezultat că e clinic sănătos. Am aceste documente, 7 aprilie 2022 e data încarcerării lui. Soţul meu a făcut analizele an de an şi toate au fost impecabile.

Mi se pare greu totuşi ca în iunie să ajungi cu cancer în stadiul patru cu metastaze!

La aproximativ două săptămâni au început durerile şi mi-a spus că nu se simte bine şi că la cabinetul medical a spus că are o problemă.

După ce a fost mutat, lucrurile au degenerat. La fiecare vizită eu vedeam dintr-un munte de om că se topeşte. A început să slăbească
Eu am fost cu soţul meu 16 ani, îl știam foarte bine, nu era un om să se plângă, nu a luat niciun medicament, era puternic psihic”, a declarat Antonia Obreja, potrivit romaniatv.net.

Antonia Obreja îi acuză pe medicii închisorii

Soția fostului campion îi acuză pe medicii închisorii și spune că soțul ei a ajuns de nouă ori în fața lor, acuzând stări de rău, starea sa deteriorându-se văzând cu ochii.

Însă, problemele de sănătate ale lui Rudel Obreja nu au fost luate în serios și a fost tratate superficial.

„Soţul meu s-a prezentat la cabinet de nouă ori, a subliniat că e o urgenţă ca el să se trateze liber şi i s-a dat no-spa şi omez!
E greu acum să vorbesc. Vreau să-l las să plece liniştit. La un moment dat mi-a spus «Să îi ierte Dumnezeu pe călăii mei» și asta spun şi eu.

Soţul meu a fost încarcerat de trei-patru ori, a avut arest preventiv, viaţă de calvar
Soţul meu a avut atâta demnitate, chiar dacă nu a fost de acord cu deciziile luate, cu abuzurile justiţiei, a spus eu sunt un om demn, rămân în faţa justiţiei”, a mai spus Antonia Obreja.

Rudel Obreja, fostul boxer de performanță, a încetat din viață duminică, 12 martie, după o lungă suferință.

laur