Anunț de ultimă oră! Bani de la stat pentru români de la 1 februarie!

Începând cu data de 1 februarie, românii vor primi bani de la stat. Care sunt condițiile?

In articol:
Raluca Turcan anunță o nouă majorare a alocațiilor în luna iulie
Subvenții fabuloase pentru fermieri în anul 2021
Este oficial. Marele anunț tocmai a fost făcut de cei mai importanți oameni din Guvernul Cîțu. Românii vor primi bani de la stat de la 1 februarie.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat că alocațiile vor fi majorate începând de luna viitoare cu 20%. Mai mult, se pare că se preconizează o nouă majorare, însă această decizie stă în mâinile Parlamentului.

Alocaţiile vor intra de la 1 februarie, adică de săptămâna viitoare, majorate cu 20%. Pentru calendarul de majorare a alocaţiilor avem o lege în Parlament şi vom vedea în Parlament dacă se menţine şi a doua tranşă de 20%”, a spus Raluca Turcan, conform TVR.
Raluca Turcan anunță o nouă majorare a alocațiilor în luna iulie
raluca turcan despre alocatii
Citeste si: Românii vor primi extrem de mulți bani de la stat! Care sunt condițiile?

Raluca Turcan a anunțat că în luna iulie sau august există posibilitatea unei noi majorări în ceea ce privește alocațiile. Până când acest aspect va fi clarificat însă, există certitudinea faptului că, de la 1 februarie, copiii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani vor avea o alocație mărită, în valoare de 214 lei.

„Alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie 2021, conform calendarului stabilit, exact cum am promis. Copiii cu vârste între 2 şi 18 ani vor primi, din ianuarie, 214 lei lunar”, a notat atunci Turcan.

Citeste si: S-a dat legea! Românii vor primi 400 de lei de persoană!

Subvenții fabuloase pentru fermieri în anul 2021
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură anunță plăți consistente pentru fermierii care au depus Cererea unicată de plată pentru 2020.

APIA a autorizat la plată suma fabuloasă de 2,09 miliarde de euro pentru circa 760.000 de fermieri în contul subvențiilor pe suprafață din anul 2020, conform instituției, care explică și sursele de proveniență a banilor.

Banii provin din fonduri europene, iar cei eligibili pentru a primi aceste sume sunt fermierii care au depus Cererea unică de plată pentru campania de anul trecut.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *