ANUNȚUL-BOMBĂ FĂCUT DE OANA ZĂVORANU:

Oana Zăvoranu a făcut un anunț-bombă pe contul ei de Instagram. Vedeta le-a mărturisit fanilor că este pregătită să devină mamă pentru prima oară.
Oana Zăvoranu și-a provocat fanii la o sesiune de întrebări pe Instagram. Unul dintre fani a întrebat-o pe vedetă dacă și-ar dori un copil, iar răspunsul ei nu a întțrziat să apară. Oana Zăvoranu este pregătită să devină mamă, după ce în urmă cu un an mărturisea că și-ar dori să aibă un băiețel cu Alex Ashraf.
Ei bine, potrivit brunetei, cât de curând familia ei se va mări!
”Vine și bebe că este cazul, se cam lasă așteptat șmecherul”, a răspuns Oana.

În decembrie 2017, soția lui Alex Ashraf dezvăluia că își dorește să apeleze la o mamă-surogat și că este dispusă să scoată 100.000 de euro din buzunar pentru a-și îndeplini visul.
“De ce vorbim de adopţie? Care e adopţia? Este ovulul meu! De ce îmi spun mie oamenii că nu am voie să fac un copil pe această cale? Eu am să fac un contract cu individa. Să depăşim durerile facerii, totuşi. Îmi iau nişte obligaţi faţă de mama purtătoare şi faţă de copilul meu. Sunt capabilă să-i ofer afecţiune, pentru că eu sunt un om foarte sensibil. Cum să îmi adopt? Îmi e frică când văd femei gravide, deoarece sunt atât de fragile. De aceea nu am făcut un copil până la vârsta mea. Chiar credeţi că Kim Kardashian a născut? Totul este show! Sunt gata să dau şi 100.000 de euro”, spunea Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cununat religios în 2017
Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf în 2017, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană. La momentul respectiv, vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a cunoscut sufletul pereche și nici nu își imagina că va ajunge vreodată în fața altarului.

Dacă mi-ar fi zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie
Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, spunea Oana Zăvoranu.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *