Anunțul făcut de Claudia Pătrășcanu, cu ochii în lacrimi, în plin scandal cu Gabi Bădălău:

În plin scandal cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a ajuns la capătul puterilor. Artista, cu ochii în lacrimi, le-a povestit fanilor un episod emoționant din viața sa, dar și momentele care au marcat-o profund de-a lungul timpului.

Claudia Pătrășcanu, cu ochii în lacrimi, în plin scandal cu tatăl copiilor săi!
Ce anunț a făcut artista pe Internet?
Le-a povestit fanilor un episod emoționant din viața sa!
Claudia Pătrășcanu face față cu greu scandalului în care se află cu tatăl copiilor săi, Gabi Bădălău de mai bine de un an și jumătate. Cei doi continuă să lupte pentru cei mici și nu găsesc nicio cale de mijloc. Se pare că toate acuzațiile și dezvăluirile care apar o pun la pământ pe frumoasa artistă, care nu mai scapă de umbrele din trecutul său.

Anunțul făcut de Claudia Pătrășcanu, cu ochii în lacrimi, în plin scandal cu Gabi Bădălău

Articolul continuă după recomandări

PLAYTECH
BOMBĂ! Andreea Esca i-a dat o ‘palmă’ lui Dan Bittman! TRANȘANTĂ, e clar ce…
ANTENASTARS
Artistul Valentin Sanfira, hotărât să scape de burtică: Îmi plac sarmalele și șunca!
ANTENASTARS
Irina Stroia, ispita de la „Insula iubirii”, mărturii devastatoare, după ce a aflat că i-a recidivat cancerul: „E un șoc psihic”/ VIDEO
ANTENASTARS
Loredana Chivu, jefuită. Geanta furată costa mii de euro
Recent, mama copiilor lui Gabi Bădălău și-a deschis sufletul față de fanii din mediul online și le-a povestit un episod emoționant din viața sa. Artista a vorbit despre greutățile pe care le-a dus după ce fiul de milionar a dat-o afară din casa în care locuiau împreună. De fiecare dată când vede o femeie în situații nefavorabile, Claudia își amintește de greutățile prin care a trecut.

”Am trăit acum câteva luni aceleași momente. Am fost la cumpărături, după ce am ieșit, norocul meu și îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum am mașină, dar atunci nu aveam, m-am urcat în mașină, am pornit și cumva la ieșirea din market am văzut o doamnă care avea în stânga șase, șapte sacoșe și în cealaltă mână tot cam așa. Avea o greutate pe care o ducea și stânga-dreapta, se clătina și cu capul în jos și ofta. În acel moment am încetinit mașina și mi-am dorit din tot sufletul să opresc și să o rog să urce, să o duc unde locuia. În momentul acela nu o mai vedeam pe acea doamnă, mă vedeam pe mine.”, a declarat artista pe contul de Instagram.

Claudia Pătrășcanu: ”Vreau să uit de cele trăite, dar cumva se întâmplă să-mi apară tot timpul”

Deși încearcă să uite de momentele grele, neplăcute și care au făcut-o să sufere, fiecare că vrea sau nu, din când în când, vedeta retrăiește toate acele sentimente. Claudia Pătrășcanu recunoaște că adesea se întoarce în timp, situație ce o emoționează de multe ori până la lacrimi.

”Nu am făcut acest lucru, nu am ajuns acasă și în tot acest timp, încontinuu m-am gândit la acea doamnă. Mă vedeam pe mine și m-am reîntors în timp, acum câteva luni, căci vreau să uit de cele trăite, dar cumva se întâmplă să-mi apară tot timpul câte ceva și să-mi aduc aminte. Probabil că toată viața voi întâmpina astfel de situații.”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.

Chiar și așa, cu sau fără trecut, încă soția lui Gabi Bădălău este de părere că viața ne supune de fiecare dată la încercări grele, pentru a ne demonstra, de fapt, cât de puternici suntem. Artista își duce crucea cu fruntea sus și luptă pentru a face dreptate în scandalul cu tatăl copiilor săi.

”Viața ne pune la încercări grele, dar trebuie sa o privim cu fruntea sus și sa luptam. Regret pentru astăzi, regret ca n-am făcut ce am simțit pe moment, dar sunt alături de toate mămicile și femeile care întâmpina greutățile vieții.”, a continuat mama copiilor lui Gabi Bădălău.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *