ANUNȚUL FĂCUT DE MIRELA VAIDA! CÂND VA ÎNCEPE NOUL SEZON ”ACCES DIRECT”

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să afle când va începe noul sezon ”Acces Direct”. După aproape o lună de pauză, Mirela Vaida a făcut anunțul, iar fanii emisiunii sunt în extaz.

În urmă cu aproape o lună, filmările pentru emisiunea ”Acces Direct” au fost întrerupte după ce Viorel și Vulița, dar și alți angajați au fost infectatți cu coronavirus. Fanii emisiunii au așteptat marea veste, iar acum au primit-o de la Mirela Vaida.

Prezentatoarea TV a anunțat că noul sezon al emisiunii ”Acces Direct” va începe luni, 17 august, de la ora 17:00.

”Inapoi la munca!! Luni, de la ora 17, revenim in direct la @acces_directoficial !! Sa ne revedem sanatosi cu totii!! 💖🙏

#mirelavaida #live #backtowork #accesdirect #daily #redactie #dupavacanta #pregatiri”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Echipa ”Acces Direct” a stat acasă aproape o lună

După cazurile pozitive de coronavirus, confirmate în echipă, redacția și platoul „Accest Direct” au fost eliberate, aerisite și toate încăperile au fost supuse unui proces de dezinfectare realizat de o firmă specializată.

De asemenea, au fost identificate persoanele care au intrat în contact direct cu cei confirmați (contact direct înseamnă, potrivit legii, la mai puțin de 1 metru și jumătate, pentru mai mult de 15 minute fără mască) și au fost trimiși în izolare.

Toată echipa ”Acces Direct” a stat acasă  și a ținut legătura în permanență cu cei de la DSP.

”Pentru ca interactionam zilnic unii cu ceilalti, atragem automat calitatea de “contacti direct” si nu vrem sa ne punem in pericol pe noi si pe ceilalti! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi sa stam acasa cu totii, o perioada de timp, tinand legatura cu DSP-ul si respectand toate prevederile legale.

Eu ma simt foarte bine, deocamdata, fara vreun simptom specific si sper sa raman asa! Pentru siguranta mea si a familiei, voi repeta testul PCR in mod periodic!

Va multumim pentru intelegere si griji si abia astept sa ne reintoarcem in direct, zilnic! Sunt alaturi de colegii mei aflati deja in izolare si ma rog sa treaca repede si bine peste aceasta perioada! Sa aveti cu totii liniste si sanatate!! Doamne ajuta! 🙏💖”, scria Mirela Vaida pe contul ei de Instagram.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *