Anunțul făcut de Vulpița și Viorel, după perioada de carantină! ”Ne-am întors”

Astăzi este o zi mare pentru toții fanii Vulpiței și Viorel. Iată ce anunț au făcut cei doi, după perioada de carantină!

Timp de câteva săptămâni, Vulpița și Viorel nu și-au mai făcut prezența în platoul Acces Direct, însă nici emisiunea nu a mai fost pe post din cauza cazurilor de coronavirus pozitive din echipă. Astăzi este o zi mare, deoarece emisiunea revine, iar cu ea apar din nou și soții Stegaru.

Vulpița și Viorel, anunț după perioada de carantină!

În urmă cu doar câteva săptămâni, vestea șoc care a venit rapid în echipa Acces Direct era că Vulpița și Viorel au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Imediat aceștia nu și-au mai făcut prezența în platoul de la Antena 1, însă la scurt timp emisiunea și-a închis porțile pentru mai multe zile deoarece alte cazuri au fost depistate.

Ei bine, iată că astăzi este o zi mare, deoarece Acces Direct revine pe micile ecrane, iar odată cu ea și soții Stegaru, care sunt pregătiți să le arate fanilor prin ce experiențe au trecut în perioada de carantină, dar și ce vor să facă în continuare.

Și-au anunțat fanii să-i urmărească!

Pentru că sunt mai tot timpul prezenți în online, Vulpița și Viorel au postat pe canalul de YouTube un clip video de doar câteva minute unde și-au îndemnat admiratorii ca astăzi să-i urmărească din nou la TV pentru că vor reveni.

”Suntem Veronica și Viorel. Ne-am întors. Dați luni pe Acces Direct la ora 17:30. Vă pupăm”, au spus soții Stegaru!

Admin