Anuntul momentului in showbiz! Anuntul a fost facut. Din pacate, Anamaria si Reghe….

Bombă în lumea mondenă! Celebra impresară Anamaria Prodan ar divorța de soțul său, antrenorul Laurențiu Reghecampf. Gigi Becali ar fi stârnit această rumoare, ba chiar susține că nu iubirea i-ar fi ținut împreună pe cei doi până acum, ci mai degrabă…averea.

Bombă în showbiz!
Prodanca și Reghe divorțează
Ce știe Gigi Becali?
O adevărată bombă a explodat în lumea mondenă de la noi! Unul dintre cele mai apreciate cupluri, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ar fi ajuns la sfârșitul poveștii lor de iubire care dăinuie de mai bine de 15 ani. După spusele unui apropiat al familiei, cei doi s-ar fi despărțit cu mult timp în urmă, însă motivele sunt necunoscute încă opiniei publice.

Cel care a arunat bomba este chiar celebrul Gigi Becali, prieten apropiat atât cu Anamaria Prodan, cât și cu Laurențiu Reghecampf. Acesta ar fi vorbit în anturajul său intim despre situația celor doi soți care, pentru ochii lumii, s-ar preface că sunt cel mai fericit cuplu și că au viața pe care orice familie și-ar dori-o.

Potrivit unor surse din anturajul latifundiarului din Pipera, sexy-impresara și antrenorul fotbaliștilor de lux ar avea o avere atât de mare, încât nu și-ar dori ca vreodată să fie nevoiți să o împartă, deși fiecare bănuț pe care amândoi îi dețin i-ar fi muncit împreună, ca o familie perfectă ce vor să pară a fi.

Mai mult, sursele noastre au mai adăugat că fostul finanțator al echipei de fotbal Steaua știe câte probleme au cei doi în relația lor, și că aceștia s-ar fi despărțit de mai multă vreme, fiind, însă, nevoiți să mențină aparențele de dragul copiilor, a banilor și a faimei de care se bucură de ani întregi. Informația supremă abia acum vine, pentru că milionarul ar mai fi spus că nu crede că niciunul dintre ei nu a mai avut relații extraconjugale, mai ales că tensiunile dintre aceștia nu le-ar mai fi permis să își continue povestea de iubire în aceeași formulă cu care și-au obișnuit fanii.

Și pentru că am dorit să cunoaștem și punctul de vedere al frumoasei impresare, reporterii SpyNews.ro au sunat-o pe Anamaria Prodan, însă vedeta nu a putut oferi nici o informație, deoarece se află în străinătate, mai exact în America, țara despre care spune că este ca o a doua casă pentru ea.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.