Atenție, șoferi! Cum încălzești rapid mașina, în zilele reci! Trucul ce te salvează imediat

În sezonul rece, una dintre cele mai mari dorințe ale șoferilor este aceea de-a încălzi mai repede mașina, înainte de-a porni la drum. Care este trucul știut doar de puțini conducători auto?

Să conduci mașina în sezonul rece poate da anumite bătăi de cap, mai ales atunci când te grăbești să pornești la drum, dar trebuie să încălzești mașina. Cum poți face acest lucru mult mai repede și ce truc poți folosi?

Cum poți să încălzești rapid mașina dimineața

Potrivit unor șoferi, cea mai eficientă metodă pentru a încălzi mașina dimineața este să folosești un sistem de încălzire pentru scaune și volan.

Dacă nu ai așa ceva, atunci poți recurge la un dispozitiv menit să încălzească rapid motorul.

Dacă vrei să pornești și să încălzești mașina mai repede dimineața atunci tot ce ai de făcut este să folosești un încălzitor staționar.

Încălzitorul staţionat se poate monta într-un service autorizat şi nu dăunează deloc motorului. Acesta are proprietatea de a încălzi motorul extrem de repede în perioada anotimpului rece.

Un alt sfat de care şoferii ar trebui să ţină cont în dimineţile geroase este să nu dea drumul la sistemul de climatizare din momentul în care se urcă la volan, întrucât motorul este rece şi aerul din habitaclu va fi de asemenea rece.

Conform specialiştilor se poate da drumul la climatizare după cinci sau zece minute de staţionare cu motorul pornit, arată cei de la bzi.ro.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.