ATENȚIE! WHATSAPP NU VA MAI FUNCȚIONA PE ACESTE TELEFOANE, DE LA 1 IANUARIE

Whatsapp este o platformă social media folosită de milioane de oameni din întreaga lume. Acum, a venit anunțul care vizează toți utilizatorii: de la 1 ianuarie, aplicația nu va mai funcționa pe anumite modele de telefon.
Aplicația Whatsapp, deținută de către cei de la Facebook nu va mai funcționa pe anumite modele de telefon, de la 1 ianuarie.
Astfel, această aplicație nu va mai putea fi folosită pentru utilizatorii de iPhone până când utilizatorii nu vor trece la următoarea versiune de iOS.
Pe ce modele de telefon nu va mai funcționa Whatsapp, de la 1 ianuarie
Așadar, după data de 31 decembrie 2020, aplicația nu va mai fi disponibilă utilizatorilor de iPhone care rulează cu sistemul de operare iOS 9 precum și pe dispozitivele care rulează sistemul de operare Android 4.0.3, sau versiuni anterioare. În această listă intră telefoanele marca iPhone, modelele: 4, 4S, 5, 5S, 5C, 5, 6S, telefoane la care încă se mai poate întâlni acea versiune a sistemului de operare, notează impact.ro.
Aplicația cu peste două miliarde de utilizatori la nivel mondial, beneficiază și de o conversație de tipul ”mesaje care dispar”.
Potrivit materialului postat pe un blog în domeniul tehnologiei, durata cât timp mesajele vor fi disponibile poate fi setată în funcție de preferințele utilizatorului. Aceste mesaje oferă „liniște sufletească că conversațiile nu sunt permanente, rămânând în același timp practice, astfel încât să nu uitați despre ce vorbeați”, potrivit playtech.ro.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.