Au MURIT! Bărbatul a încercat să acopere urmele…

Tragedie de nedescris în Rusia! O mamă, împreună cu fiii ei gemeni au fost uciși și mai apoi incendiați de către iubitul femeii.

Mama îl cunoscuse pe iubitul ei în urmă cu aproximativ o lună,

la o spălătorie auto. Bărbatul a încercat să acopere urmele, însă a fost arestat. Iată cum s-a întâmplat, de fapt, totul!

O mamă în vârstă de 36 de ani și cei doi copii ai ei, gemeni, în vârstă de doar patru ani, au fost uciși cu sânge rece de către iubitul femeii. Mama îl cunoscuse pe criminal cu doar o lună în urmă, la o spălătorie auto, în Rusia.

O mamă și cei doi copii ai ei au fost uciși și ulterior incendiați

Mama și gemenii ei au fost uciși și incendiați chiar în apartamentul în care locuiau. Se pare că bărbatul pe care femeia îl considera

sufletul ei pereche s-a transformat chiar în călăul ei. Polina Titova, o tânără din Kirovgrad, regiunea rusă Sverdlovsk, a devenit mamă de gemeni în urmă cu patru ani.

Pe atunci, pentru a putea deveni mamă, femeia a apelat la fertilizare in vitro (FIV). Femeia a fost căsătorită mai mulți ani, însă a

divorțat și cu o lună în urmă l-a cunoscut pe iubitul ei la o spălătorie auto, Vitali, un bărbat de 35 de ani.

Miercuri, pe data de 22 septembrie, s-a dat alarma.

Pompierii au ajuns la fața locului pentru un incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul 3 al unui bloc aflat pe Bulevardul Central din Kirovgrad.

Criminalul este tată a trei copii

Ajunși la fața locului, pompierii au descoperit trupurile

neînsuflețite ale mamei și celor doi gemeni. Cei trei au fost uciși, iar bărbatul în vârstă de 35 de ani a incendiat apartamentul pentru a acoperi urmele.

Criminalul este și el tată a trei copii și a fost eliberat din închisoare în 2017. Soția lui, cu care locuia, l-a dat afară din casă cu puțin timp

în urmă, din cauza comportamentului său abuziv.

După ce a cunoscut-o pe mama gemenilor, aceasta l-a primit în apartamentul ei, însă femeia nu s-a gândit nici măcar o clipă la ceea ce avea să urmeze.

În cazul în care Vitali va fi găsit vinovat, riscă închisoarea pe viață. 

laur