Au părăsit Asia Express pe ușa din spate. Prezentatoarea emisiunii s-a enervat: “nu cred că trebuie să vă țin aici pentru ei”

Zarug și Lorelei au fost eliminați din emisiunea Asia Express. În ediția difuzată luni, 20 octombrie, cei doi concurenți au putut fi urmăriți pentru ultima dată în acest show. Ei au participat la cursa pentru ultima șansă alături de Patrizia și Franco, Lidia Buble și sora ei, Estera. Primii care au terminat toate probele și au ajuns la Irina au fost surorile Buble, urmate îndeaproape de Patrizia și fiul ei.

Zarug și Lorelei au plecat de la Asia Express

Cei doi concurenți care s-au dovedit a fi cei mai populari din acest sezon au fost eliminați de la Asia Express, după ultima cursă din Turcia. Ei nu au mai apucat să meargă, împreună cu ceilalți concurenți în următoarea destinație din concurs: Georgia.

Înscriși în cursa pentru ultima șansă, Lorelei și Zarug au refuzat să facă foarte multe din probele pregătite de către producători, s-au oprit de multe ori, ba chiar Zarug a răbufnit și a spus că nu mai face nimic.

Deși ulterior s-au mobilizat și au încercat să facă ultima probă înainte de a ajuns la Irina, le-a fost atât de greu încât au decis să abandoneze.

Mi-am rupt lanțul, mi-am rupt hainele..mai departe, dacă abandonez, ce se întâmplă? ca să pot să fac așa o buclă să mă întorc în mizeria mea de viață, a spus Zarug în timpul ultimei probe de la Asia Express.

Așa se face că Zarug și Lorelei nu au ajuns la careu, deși au fost așteptați o perioadă atât de către ceilalți concurenți, cât și de prezentatoarea emisiunii și cei din producție.

Reacția Irinei Fodor, prezentatoarea Asia Express, față de echipa Zarug-Lorelei

Irina Fodor a avut o reacție vehementă la adresa comportamentului celor doi și a spus că nu este cazul să-i țină pe ceilalți concurenți în picioare, să-i aștepte pe Zarug și Lorelei, când ar putea să meargă să se odihnească.

O să plecăm, se pare, în această formație, pentru că numai ei s-au întors din cursă. Zarug și Lorelai nu cred că vor veni, nu se grăbesc să ajungă aici. Nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne jucăm cu ei pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi, niciodată, a spus Irina Fodor.

Când au ajuns în punctul de întâlnire, Lorelei și Zarug și-au dat seama că sunt singuri, nu i-a mai așteptat nimeni. Cei doi și-au luat rucsacii în spate pentru ultima dată în Asia Express și au înțeles că jocul s-a terminat pentru ei.

laur