Baba Vanga – 2021, predicții cutremurătoare:

Baba Vanga a lăsat predicții cutremurătoare pentru anul 2021 care tocmai a început. Printre ele, Baba Vanga spunea că omenirea va scăpa de cancer.

Baba Vanga – 2021 predicții. Conform Babei Vanga, 2021 este anul în care se va găsi tratamentul miraculos pentru cancer: ”La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanțuri de fier”.

Baba Vanga – 2021, predicții: Oficialul va suferi de o boală misterioasă
Despre Donald Trump, există o predicție șocantă a Babei Vanga: ”Oficialul va suferi de o „boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului”

Extremiștii vor utiliza un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. Omenirea va suferi din cauza multor cataclisme și dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vremuri grele vor veni. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”, spunea clarvăzătoarea.

Un dragon puternic va captura omenirea”
„Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”. Este posibil ca prezicătoarea să se refere la China, iar cei ”trei uriași” ar putea fi Rusia, China și India. Ea crede, de asemenea, că în următorii 200 de ani vom fi luat contact cu extratereștrii.

Cine a fost Baba Vanga
Baba Vanga pe numele său Vanghelia Pandeva Dimitrova s-a născut pe data de 31 ianuarie 1911 și a murit pe 11 august 1996, la vârsta de 85 de ani. După căsătorie, aceasta a luat numele de Vanghelia Gușterova și a trăit cea mai mare din viața sa în zona Rupite, în munții Kozhuh, Bulgaria.

Baba Vanga a fost o prezicătoare oarbă, vindecătoare cu plante, despre care multă lume a crezut că posedă abilități paranormale.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *