BABA VANGA, PREMONIȚII CUTREMURĂTOARE PENTRU ANUL URMĂTOR. CE NE AȘTEAPTĂ ÎN 2021

Din partea celebrei Baba Vanga, pe numele său real Vangelia Gushterova, au rămas scrise premoniții pentru anii ce vor urma.

Predicțiile sale se întind pe o perioadă îndelungată, până în 5079. Iată ce ne așteaptă în anul 2021!

Anul 2020 a fost unul extrem de greu, pentru toată lumea. Mai multe dezastre naturale, pandemia de coronavirus, totul a dus la un colaps al economiei, al turismului, dar și al optimismului oamenilor.

Pentru 2021, toată lumea speră la mai bine, dar și la îndreptarea lucrurilor. Baba Vanga a făcut premoniții cutremurătoare pentru anul viitor!

Cea care și-a pierdut văzul la vârsta de numai 12 ani a fost înzestrată cu un dar aparte: cel de a prezice ce urmează să se întâmple în lume, până în anul 5079, atunci când, potrivit spuselor ei, lumea se va sfârși.

Pentru anul 2021, Baba Vanga a spus că se va găsi tratamentul pentru cancer, dar se vor întâmpla numeroase alte lucruri importante, la nivel național.

Premonițiile Babei Vanga, pentru anul 2021

Baba Vanga a spus despre anul 2021 că este anul în care se va găsi tratamentul miraculos pentru cancer, potrivit ciao.ro. ”La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanțuri de fier”.

Nici Donald Trump nu a scăpat de premonițiile făcute de Baba Vanga. Despre el, aceasta a spus: „Oficialul va suferi de o „boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului”, arată The Mirror.

”Extremiștii vor utiliza un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. Omenirea va suferi din cauza multor cataclisme și dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vremuri grele vor veni.

Oamenii vor fi împărțiți de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”, spunea clarvăzătoarea.

„Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”. Este posibil ca prezicătoarea să se refere la China, iar cei ”trei uriași”

ar putea fi Rusia, China și India. Ea crede, de asemenea, că în următorii 200 de ani vom fi luat contact cu extratereștrii, mai notează sursa citată.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *