Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023. Fenomenul care va lovi planeta ca un fulger. Nostradamus vine cu preziceri şi mai înfricoşătoare

Tot în 2023 aceasta a văzut că va avea loc o furtună solară extrem de puternică, care va afecta „scutul magnetic al planetei” și va distruge sateliții de comunicații. Dar va avea și efecte cumplite pentru oameni.

E uluitor ce a profețit Baba Vanga pentru 2023. Oamenii vor fi injectați cu viruși care vor provoca boli. Conform Know Insider, Baba Vanga ar fi prevăzut pentru 2023 că populația planetei urmează să fie redusă simțitor, ca urmare a apariției unei pandemii cum nu a fost niciodată pe pământ, iar cei care își vor pierde viața vor fi, în marea lor majoritate, persoanele trecute de prima tinerețe.

De asemenea, ea a spus că anul acesta, în Siberia, va fi descoperit un nou virus despre care omenirea va afla în 2023. Celebra bulgăroaică susținea că oamenii urmează să fie injectați cu mai mulți viruși, care vor duce la apariția ciumei bubonice și a holerei.

Tot în 2023 aceasta a văzut că va avea loc o furtună solară extrem de puternică, care va afecta „scutul magnetic al planetei” și va distruge sateliții de comunicații. Dar va avea și efecte cumplite pentru oameni. Mai mult, Vanga crede că extratereștrii vor ataca Pământul și nu ar trebui să mire pe nimeni dacă vom trece în a cincea dimensiune.
Ultimii ani au fost dominati de schimbări climatice (care au adus cutremure, uragane), de apariția de boli noi si greu de tratat, de evolutie tehnologica sau decizii guvernamentale inadecvate. Toate acestea ne duc cu gandul la sfarsitul omenirii. Iată doar câteva dintre predicțiile lui Nostradamus pentru 2023, care conturează ideea unui viitor terifiant, departe de ceea ce ne-am fi imaginat:
Din 2023, inteligența artificială va fi mult îmbunătățită si va depăși inteligența umană, ceea ce ar putea conduce la un scenariu apocaliptic precum cel pe care îl vedem în filme.

„Luna în plină noapte peste muntele înalt,

laur