Băiat bătut și pus să pupe încălțările de două fete! Scenele cumplite la care a fost supus un minor din Ilfov

Scene cumplite în Ilfov! Un băiat a fost umilit și agresat fizic de către două fete. De asemenea, minorele l-au filmat în timp ce îl puneau să le sărute încălțările, iar imaginile au ajuns virale pe Internet.

Băiat bătut și umilit de două fete
In articol:
Băiat bătut și umilit de două fete
În urmă cu doar câteva zile, în localitatea 1 Decemebrie au avut loc momente de coșmar pentru un tânăr. Pe filmarea pusă de Facebook, se poate observa cum minorul este bătut și jignit de cele două fete care, potrivit unor surse, ar fi a VIII-a. De asemenea, băiatul le imploră pe acestea să îl lase în pace.

Imaginile șocante au fost postate pe rețelele de socializare, după ce tânărul a fost agresat fizic, jignit, pus chiar să le sărute încălțările celor două fete și amenințat că va fi înjunghiat. Este foarte probabil ca fetele să fi fost împreună cu alți băieți, iar aceștia l-au intimidat.

Pune-te în genunchi! În genunchi! Pupă aici! Pupă onoarea( îi întinde piciorul)! Așa! Mai comentezi ceva la ele?! Nu îl omorî! Asta e pentru toate chestiile pe care le-ai făcut!”, se aude pe filmare.

Totodată, conflictul între minore și băiat ar fi pornit pe Internet și, ulterior, și-au dorit să se răzbune. S-au întâlnit într-o casă, unde erau mai mulți prieteni, printre care și fetele.

Poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi cu privire la filmulețul care circulă pe rețelele de socializare şi au deschis o anchetă pentru identificarea celor două agresoare, dar şi a celorlalţi tineri care au participat la cele întâmplate.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.