BANCUL ZILEI | O BERE FURATĂ L-A SALVAT DE LA MOARTE

Atenție, dragi cititori! Bancul zilei va stârni hohote de râs. Un bărbat care a vrut să-și pună capăt zilelor a fost salvat în ultima clipă de un străin.

După ce și-a pierdut serviciul, l-a părăsit și nevasta. Femeia i-a golit toate conturile și a luat toate lucrurile din casă, iar bărbatul n-a putut suporta situația în care se afla.

Ghinioanele s-au ținut lanț de el și nu mai găsea niciun motiv ca să trăiască. Așa că, într-o după-amiază acesta a decis să-și pună capăt zilelor. După câteva încercări eșuate, bărbatul a intrat într-un bar și și-a comandat o bere. La un moment dat, însă, apare un individ, îi dă două palme și îi bea berea.

Săracul bărbat a început să plângă în hohote și să se tăvălească pe jos.

Ce ai, mă, plângi pentru o bere? Ce fel de bărbat ești?

-Cum să nu plâng? De dimineață, mi-am pierdut serviciul, m-a părăsit nevasta, mi-a golit contul din bancă și mi-a luat tot din casă. Încerc să mă arunc în fața trenului, dar o ia pe altă linie. Încerc să mă spânzur, dar se rupe funia. Încerc să mă împușc, dar se blochează pistolul. Cu ultimii bani, îmi cumpăr o bere, torn otravă în ea și vii tu și o bei…”, este bancul zilei.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.