BANCUL ZILEI | O TIPĂ DE 18 ANI ÎI SPUNE MAMEI CĂ I-A ÎNTÂRZIAT MENSTRUAȚIA! ”CINE E DERBEDEUL?” UN ROLLS-ROYCE PARCHEAZĂ ȘI…

O tipă îi spune mamei ei că i-a întârziat menstruația. Femeia, îngrijorată, dă fuga la farmacie și cumpără un test de sarcină. Rezultatul? Fiica ei este însărcinată.
Plângând, înjurând și țipând, mama spune „Cine e derbedeul care ți-a făcut asta?! Vreau să știu!”
Fata ia telefonul și sună pe cineva. Jumătate de oră mai târziu la ușa casei parchează un Rolls-Royce. Un distins domn, matur cu păr cărunt și îmbrăcat impecabil într-un costum Armani coboară din mașină și intră în casă. Se așează pe canapea împreună cu tata, mama și fata și spune „Bună ziua, fiica dvs m-a informat despre problemă. Nu mă pot căsători cu ea din cauza situației mele personale de familie, dar o să am grijă de tot.”
„Plătesc pentru tot și o să am grijă de fiica dumneavoastră pentru tot restul vieții. În plus, dacă este fată o să primească un Royce, o pensiune, un apartament de lux, o casă pe plajă, o vilă la munte și un cont cu 2 milioane de euro. Dacă este băiat moștenirea mea sunt câteva fabrici și un cont de 4 milioane de euro. Dacă sunt gemeni vor primi fiecare câte o fabrică și câte 2 milioane de euro. Cu toate astea, dacă se întâmplă ceva și pierde sarcina ce îmi sugerați să fac?”
În acel moment, tata, care rămăsese mut, își pune mâna pe umărul bărbatului și îi spune: „Te culci cu ea din nou!”

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *