BANCUL ZILEI | UN CUPLU DE TINERI CĂSĂTORIȚI DIN BUCUREȘTI A RĂMAS FĂRĂ NICIUN BAN

Pentru astăzi v-am pregătit un super-bancmenit să stârnească hohote de râs. Atunci când un cuplu de tineri căsătoriți din București a rămas fără niciun ban, soția s-a gândit la o metodă cel puțin „ingenioasă” de a produce venituri.

Așa că, fără să stea pe gânduri, i-a spus soțului său că vrea să fie prostituată pentru o perioadă, pentru a putea aduce bani în casă. Continuarea este, însă, hilară și întrece orice imaginație!

„Un cuplu de tineri căsătoriți din București a rămas fără niciun ban, nici de mâncare, nici de întreținere la bloc, de niciunele.
– Dragul meu, nu văd altă soluție decât să fac din când în când trotuarul.
După multe discuții, el se învoiește. Seara, femeia pleacă de acasă și se întoarce dimineața:
– Dragul meu, am câștigat 510 lei!
– Dar cine ți-a dat numai 10 lei?
– Cum cine? Toți…”

Alte bancuri amuzante despre cupluri căsătorite

1.Vă recomand o viaţă sexuală regulată. Sunteţi căsătorită sau aveţi un amant ? – Am şi soţ, şi amant, domnu’ doctor, dar se cam lasă unul pe altul…

2. – Câte cămăşi aveai înainte de căsătorie? – Două. – Din ce? – Din mătase. – Si acum câte ai? – Una. – Din ce? – Din alea două.

3  – Dragă, tu când faci dragoste, vorbeşti cu soţul tău ? – Da, dacă mă sună !

4. Un cuplu, la un consilier matrimonial: – Care este problema? Soţul face o faţă lungă şi se aşează pe scaun fără a spune nimic. Soţia începe să vorbească non stop, descriind problemele căsătoriei. După 15 minute, consilierul se apleacă peste ea, o ia de umeri şi o sărută pasional. Soţia a rămas mută de plăcere. Consilierul către soţ: – Soţia dvs. are nevoie de asta de cel puţin două ori pe săptămână! – Păi aş putea să o aduc aici în fiecare marţi şi joi…

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *