Bărbat împușcat în cap în propria curte, în județul Giurgiu

Tragedie în județul Giurgiu. Un bărbat de 44 de ani a fost împușcat în cap de un tânăr de 28 de ani care se întorsese de la o vânătoare ilegală. Incidentul s-a produs chiar în curtea persoanei decedate.

O vânătoare ilegală s-a soldat cu uciderea accidentală a unui om. Tragedia a avut loc în județul Giurgiu, marți seara.

Potrivit presei locale, un bărbat din localitatea Gogoșari, şi-a pierdut viaţa în urma unui incident cu o armă de vănătoare.

Persoana decedată avea 44 de ani şi era din comuna Putineiu, potrivit surselor Giurgiuveanul.ro.
Poliţiştii criminalişti, sub supravegherea unui procuror, au desfășurat cercetări la faţa locului, marți seara.

Arma de vânătoare s-a descărcat în mâna unui tânăr de 28 de ani
Polițiștii au fost sesizați la 112 de soția victimei.

Din păcate, bărbatul a decedat pe loc în urma împușcăturii cu arma de vânătoare.
“ Poliţiştii Secţiei numărul 5 Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla în gospodăria situată în extravilanul localităţii Gogoşari, judeţul Giurgiu, soţul său a fost împuşcat în zona capului de către un tânăr de 28 de ani”, se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului și au constatat că persoana care a apăsat din greșeală pe trăgaci se întorcea de la o acţiune de vânătoare ilegală. Arma era deținută, însă, legal.

” În timp ce bărbatul se afla în locuinţa situată în extravilanul localităţii Gogoşari, la un moment dat, a sosit tânărul de 28 de ani, care se întorcea de la o acţiune de vânătoare

ilegală, având asupra sa o arma de vânătoare deţinută legal, pe care a manevrat-o necorespunzător în incinta locuinţei, împuşcându-l mortal pe bărbat ”, mai spun polițiștii giurgiuveni.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *