Bărbat viu, declarat mort de către medici. Familia pregătise totul pentru înmormântare

Din categoria: să vezi și să nu crezi, o familie din județul Dolj s-a pregătit pentru a înmormânta o rudă, un bărbat cât se poate de viu. Totul are legătură cu o încurcătură care a plecat de la spitalul unde bărbatul a fost internat. Fiul acestuia a fost anunțat că tatăl lui a murit, iar acesta s-a adunat și a început pregătirile pentru înmormântare, așa cum se vine. Locuind la sat, vestea s-a dus repede pe la toate casele, toți localnicii știau că a murit respectivul, ba chiar a bătut și clopotul de la biserică.

Pacient declarat mort, deși era viu

Bărbatul asupra căruia s-a produs încurcătura are 78 de ani și este din comuna Cioroiași, județul Dolj și a fost internat la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Rudele sale au fost anunțate de cineva de la spital că acesta a decedat, iar când au venit să-l recunoască și să-l ia acasă, acestea și-au dat seama că este vorba de cu totul altă persoană.

Fiul pacientului declarat mort deși era viu a spus că s-au făcut toate pregătirile pentru înmormântare, a bătut și clopotul de la biserică, au fost aduși gorniștii, conform tradiției, ca să afle, peste toate, că tatăl lui trăiește. Și groapa a fost pregătită, iar de fapt, omul nu murise, era internat la Terapie Intensivă.

Greșeala s-a produs la Secția de Terapie Intensivă

Bărbatul nu își poate da seama cum s-a produs această încurcătură, când tatăl său avea la mână o brățară cu numele său. Se pare că managerul instituției spitalicești a spus că cei de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului au greșit și au încurcat pacienții.

Familia este revoltată pe cadrele medicale pentru că din cauza lor a trecut prin această traumă, dar în același timp se roagă ca bărbatul să-și revină și să se întoarcă acasă

laur