BĂTRÂNĂ DIN POIENEȘTI DEAL, JUDEȚUL VASLUI, GĂSITĂ CARBONIZATĂ ÎN CASĂ

O bătrână din Poienești Deal, județul Vaslui, a avut parte de un sfârșit tragic. Ea a fost găsită de pompieri carbonizată în casa care a ars într-un incendiu.

Casa a luat foc în noaptea de vineri spre sâmbătă, cel mai probabil din cauza unui horn defect. În urma incendiului, o bătrână de 86 de ani decedat. La fața locului, pentru lichidarea flăcărilor, au intervenit două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), un ofițer și 11 subofițeri, scrie vremeanoua.ro.

Bătrână din Poienești Deal, județul Vaslui, găsită carbonizată în casă
Purtătorul de cuvând al ISU Vaslui avea să dea detalii. „La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista pericol de propagare la două anexe. În interiorul locuinței a fost descoperit trupul carbonizat al unei persoane de sex feminin, în vârstă de aproximativ 86 ani. După mai bine de două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars acoperișul din tablă pe astereală din lemn, pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați, circa 80 metri pătrați planșeu, cinci uși, șase ferestre, diverse piese de mobilier, produse textile și din material plastic. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un horn defect”, a transmis acesta.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *