Benone Sinulescu se ascunde de teama cutremurelor. Unde s-a retras celebrul artist

Benone Sinulescu se ascunde de teama cutremurelor. Cel puțin așa susține marele artist care de câțiva ani a dispărut din lumina reflectoarelor. El zice că blocurile din București nu sunt sigure și se temea de un eveniment nefericit iar ca și consecință a luat decizia să se mute împreună cu soția sa la țară, undeva în județul Buzău.

Benone Sinulescu și soția sa, Lany, duc acum o viață liniștită, unde găsesc tot felul de activități cu care își ocupă timpul.

Fară doar și poate, Benone Sinulescu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică populară din țara noastră.

De-a lungul anilor, acesta a urcat pe unele dintre cele mai mari scene din România, dar și din afara țării și a avut o carieră de succes. Însă, de ceva timp, el s-a retras din lumea muzicii și nu a mai apărut nici la TV. Imediat acest lucru a devenit un motiv de îngrijorare pentru fanii marelui artist. Însă totul este bine pentru Benone Sinulescu, el bucurandu-se în continuare de o viață liniștită alaturi de familie.

Se pare că marele artist a plecat din București pentru că simțea că viața lui este pusă în pericol aici. Astfel, și-a luat soția și s-a stabilit la Buzău, de teama cutremurelor. El a considerat că blocurile din București nu sunt sigure și se temea de un eveniment nefericit.

Am fugit la casa mea de la Siriu, de teama cutremurelor. Acesta e motivul pentru care nu prea mai stau în București decât atunci când sunt invitat la diferite emisiuni sau am spectacole. Pot spune că acesta a fost unul dintre motivele pentru care am refuzat să mai stau la bloc.”, a declarat Benone.
Benone Sinulescu și soția sa, Lany, duc o viață liniștită acum, la țară, unde găsesc tot felul de activități cu care își ocupă timpul. Astfel, cei doi și-au umplut cămara cu bunătăți și în această toamnă și au ales să împărtășească reușita lor și cu fanii de pe rețelele de socialziare. Artistul a pus la murat legume din producția proprie, deoarece are o grădină plină cu de toate, de care are grijă de mai bine de 10 ani. Se pare că artistul este mândru de recolta lui și iarna l-a prins pregătit.

Chiar daca a avut o activitate întinsă pe mai bine de 50 de ani, interpretul de muzică populară este mulțumit de faptul că a ales să se retragă de pe scena muzicală și să ducă o viață liniștită, fară spectacole. Daca vorbim din ce trăiește, majoritatea romanilor o să gândească că îndrăgitul Nea Beni are cu siguranță o situație financiara foarte bună. Însă, cu toate că a avut o carieră de succes, pensia lui nu este una mare, așa cum mulți se gândesc atunci când vine vorba de marii artiști ai țării. Astfel, el încasează lunar 1.600 de lei. Totuși, primește de la Stat 1.100 de lei, în urma primirii unor premii „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

Benone Sinulescu, decorat de către fostul președinte Ion Iliescu
Președintele României Ion Iliescu i-a conferit artistului Benone Sinulescu la 29 noiembrie 2002 Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a: „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”.

El i-a conferit la 7 februarie 2004 și Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofițer, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *