Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună de 1 Decembrie! FANATIK dezvăluie că se unește familia

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații foarte bune de prietenie, iar blonda are numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț. De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, vedeta va lua masa în familie, iar printre invitați se numără și Victor Slav, dar și iubita acestuia.

Fosta prezentatoare Kanal D este fără doar și poate un exemplu pentru femeile divorțate, căci a rămas în relații strânse cu fostul soț, alături de care comunică des pentru educația micuței Sofia.

De altfel, Bianca Drăgușanu o cunoaște și pe actuala iubită a lui Victor Slav, iar cele două au o relație la fel de civilizată, mai ales că fiica divei este de multe ori la tatăl ei, care locuiește cu partenera sa de viață.

Vedeta tv s-a pregătit intens pentru masa de 1 Decembrie, iar FANATIK dezvăluie cum se va desfășura masa de Ziua Națională a României în familia Biancăi Drăgușanu.

„Bineînțeles că este și Victor este invitat la masa de 1 Decembrie, a fost mereu invitat, este parte din familie. Poate să vină cu cine dorește el, cu iubita sa, la noi nu sunt probleme de genul.

Noi suntem în relații ok, Sofia este cea mai importantă și totul se întâmplă civilizat, nu avem remușcări, absolut nimic. Acum, să vedem cum stăm cu timpul.

De Ziua Națională vom lua masa în familia, se unește toată familia. Mama, prietenii mei apropiați, Sofia, Victor dacă vine și vedem”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

L-a uitat complet pe Alex Bodi

Până de curând, Bianca Drăgușanu a fost implicată într-un mega scandal cu Alex Bodi, fostul soț, în prezent aflat în arest pentru acuzații grave în mai multe dosare de proxenetism, trafic de persoane, trafic de droguri, trafic de oameni.

Chiar înainte ca acesta să ajungă după gratii, vedeta s-a despărțit de afacerist, după ce l-a prins înșelând-o cu Daria Radionova, pe care a făcut-o ulterior iubită oficială și a cerut-o de soție cu inelul refuzat de blondă, după cum s-a scris.

Deși a trecut 1 lună de la separarea definitivă pe care FANATIK a dezvăluit-o în exclusivitate, Bianca Drăgușanu radiază și parcă e altă femeie.

Din victima plină cu vânătăi, ea s-a focusat pe afaceri și pe colaborări, care i-au adus încasări de ordinul zecilor de mii de euro în ultima perioadă. scrie fanatik.ro

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *