Bill Gates anunță două dezastre mondiale

Miliardarul Bill Gates a vorbit despre alte două catastrofe la nivel mondial. Gates a avertizat că vor fi mult mai mulți morți decât cei generați de pandemia COVID-19.

Americanul Bill Gates a transmis că urmează două pericole mari care amenință omenirea. Unul dintre pericole este reprezentat de schimbarea climatică de pe Terra. Miliardarul a vorbit și despre „bioterorism”.

Șeful Microsot a făcut anunțul care șochează planeta
Gates a afirmat că urmează două potențiale pericole cu care urmează să se confrunte lumea. Conform americanului, aceste fenomene neașteptate vor fi mult mai rele și vor muri mulți oameni.

Gates a vorbit în cadrul unui interviu cu Derek Muller, gazda canalului de YouTube Veritasium, despre pericolele care pândesc omenirea. Miliardarul afirmă că schimbările climatice și „bioterorismul“ reprezintă cele mai mari viitoare amenințări la adresa omenirii.

Bill Gates anunță două dezastre mondiale
Celebrul om de afaceri, Bill Gates a vorbit despre schimbările climatice cunoscute la nivel mondial. „Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie“, spune Bill Gates, definind apoi un alt pericol, pe care el îl numește „bioterorism“: „Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal.

Probabilitatea de a ne confrunta cu acesta este mult mai mare decât epidemiile cauzate în mod natural, precum cea actuală“. a menționat Șeful Microsoft.

Potrivit americanului nu există nicio soluție prin care oamenii să poată opri viitoarele pandemii, deși a adăugat că „ am putea să ne pregătim, astfel încât să nu mai avem niciodată un număr de morți ca acum“.

Bill Gates a vorbit despre conspirațiile la adresa sa
Bill Gates a declarat că milioanele de postări online și de „teorii nebunești ale conspirației” cu privire la el sau la expertul american în boli infecțioase Anthony Fauci că au luat naștere, probabil, din cauza combinației a doi factori: evoluția unei pandemii înspăimântătoare și ascensiunea rețelelor de socializare.

„Nimeni nu ar fi prezis că eu și dr. Fauci am fi atât de proeminenți în aceste teorii cu adevărat malefice”, a spus Gates.

Sunt foarte surprins de asta. Sper ca acest lucru să dispară”, a mai declarat Gates.

Odată cu începutul pandemiei milioane de mesaje conspirative s-au răspândit pe Internet, alimentând dezinformarea despre coronavirus, originile reale ale pandemiei și motivele celor care lucrează pentru a stopa flagelul ucigaș.

Una din teoriile care au luat amploare a fost aceea că Gates și Fauci au creat pandemia pentru a controla oamenii, că vor să profite de răspândirea virusului și că ținta lor este să folosească vaccinurile pentru a introduce microcipuri de monitorizare în oameni.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *