BOGDAN MOCANU, PROBLEME CU POLIȚIA ÎN MIEZ DE NOAPTE!

Bogdan Mocanu a avut ceva probleme cu Poliția Rutieră! Cel puțin asta se înțelege din postarea de pe Instagram a artistului.

O fi vorba de vorbit la telefon în timpul șofatului, de declarația pe proprie răspundere sau poate că a ”călcat-o” prea tare? Cert e că Bogdan le atrage atenția fanilor lui să fie foarte atenți atunci când se urcă la volan. Seara trecută cântărețul a anunțat a fost oprit de Poliție în București. ”Copii, să fiți cuminți”, a scris Dani Mocanu în dreptul unei imagini cu el din timp ce vorbea la telefon, iar în spate se aflau oamenii legii

Bogdan Mocanu, îndrăgostit de bruneta care a înlocuit-o pe Volos
Bogdan Mocanu stă însă bine pe plan sentimental! Iubește cu foc o femeie care a reușit să-l facă din nou să zâmbească. Relația lui Bogdan Mocanu cu noua iubită este abia la început, iar artistul a declarat la Antena Stars că momentan nu s-a mutat cu ea, însă petrec foarte mult timp împreună.

Artistul care a făcut spectacol în duel cu Anna Lesko a reușit să treacă peste despărțirea de Andra Voloș, iar acum se bucură alături de noua cucerire. ”Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă. Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară”, și-a caracterizat Bogdan aleasa.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *