Cântăreața celebră care a fost violată de mai mulți bărbați. A recunoscut chiar ea, se întâmpla când era minoră

O cântăreață celebră a dezvăluit că a fost violată de mai mulți bărbați. Secretul a fost bine păstrat 30 de ani, însă acum vedeta s-a hotărât să rupă tăcerea. Detaliile sunt dureroase.

O artistă foarte cunoscută a fost victima unui viol

O celebră solistă de la Hollywood a recunoscut că a fost victima unui viol în urmă cu trei decenii. Cântăreața a dezvăluit că a făcut terapie mulți ani, pentru a putea trece peste trecutul ei.

Este vorba de Alanis Morissette, compozitoare și cântăreață, deținătoarea a 12 Premii Juno și 7 Premii Grammy. Aceasta a vorbit în noul documentar, Jagged, despre un subiect personal dureros, pe care l-a ţinut ascuns până acum. Vedeta susţine că a fost victima unui viol când era minoră.

Solista Alanis Morissette a fost abuzată de mai mulţi bărbaţi adulţi când avea doar 15 ani. Experiența traumatizantă a avut loc în Canada, unde vârsta consimţământului a crescut de la 14 la 16 ani.

A avut nevoie de terapie

Cântăreaţa a acceptat cu greu că a fost abuzată. A avut nevoie de terapie, pentru a se putea vindeca.

„Mi-au trebuit ani de terapie să recunosc chiar că a existat un fel de victimizare din partea mea. Acum îmi spun: Da, sunt toţi pedofili. A fost viol în toată regula”, a precizat artista.

De-a lungul timpului, Morissette a vorbit deschis despre abuzurile sexuale din industria muzicală. Într-un interviu acordat publicaţiei The Sunday Times, cântăreața americană a susţinut că majoritatea femeilor din industrie s-au confruntat, la un moment dat, în cariera lor, cu hărţuirea, agresiunea sau violul.

„Este omniprezent – mai mult în muzică, decât în ​​film”. Ea a adăugat, totuşi, că femeile care vor să vorbească „se confruntă cu ameninţarea că îşi vor pierde slujba, reputaţia sau că nu vor fi crezute”, a declarat Alanis Morissette.

Alanis Morissette a păstrat secretul timp de 30 de ani

Vedeta a tăcut vreme de 30 de ani, din cauză că a fost amenințată și pentru că voia „să-şi protejeze părinţii, fraţii, viitorii parteneri”.

„Ştii că mulţi oameni spun„ de ce a aşteptat acea femeie 30 de ani?. Nu aşteaptă 30 de ani, poate că au fost ameninţate sau familia lor a fost ameninţată. Femeile nu aşteaptă. Cultura noastră nu ascultă”, a adăugat vedeta.

Documentarul în care a făcut Alanis Morissette mărturisile șocante are un nume inspirat de popularul album din 1995 – „Jagged Little Pill”. Acesta este regizat de celebra Alison Klayman şi urmează să debuteze la Festivalul Internaţional de Film din Toronto, pe 14 septembrie. În schimb, cântăreaţa va lipsi de la premiera filmului, din cauză că este nemulţumită de anumite aspecte ale produsului finit.

„Bineînţeles că mi-aş dori ca Alanis să fie acolo. A fost un privilegiu să fac acest film şi sunt foarte mândră de el. Sperăm că vor exista şi alte oportunităţi în viitor pentru ca ea să vină la eveniment.”, a comentat regizorul despre absenţa vedetei

laur