Care a fost, de fapt, motivul divorțului dintre Mihai și Iulia Albu

Au trecut opt ani de când Iulia și Mihai Albu și-au spus „Adio”! Și chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate, pentru că sunt părinții unei fetițe minunate pe nume Mikaela, destinele lor încă sunt legate. Chiar și așa, în ultimul timp între cei doi foști soți lucrurile s-au stricat dramatic, iar la mijloc este vorba chiar de cea pe care ar trebui să o protejeze și să o țină departe de scandaluri. În cadrul unui interviu telefonic, designer-ul de pantofi a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul divorțului de Iulia Albu.

Mai sincer ca niciodată, Mihai Albu a dezvăluit din ce cauză nu a mai funcționat mariajul cu mama fiicei sale. Potrivit spuselor designer-ului de pantofi unul dintre motivele principale care a dus la destrămarea cuplului a fost atitudinea pe care Iulia Albu o adoptase în ultima perioadă.

Un alt motiv invocat de creatorul de încălțăminte a fost faptul că fosta soție se plimba cu găina prin tot orașul – de altfel, o imagine definitorie în ceea ce o privește pe stilistă, dând de înțeles că decizia Iuliei de a se afișa cu pasărea în oraș i-ar fi afectat renumele.

„Motivul divorțului a fost atitudinea ei, faptul că plimba găina prin tot orașul. Foarte mult m-a deranjat asta. Și găina în casă, peste tot, au fost multe motive, dar împreună la acel moment am hotărât că este mai bine să o luăm pe drumuri separate.”, a spus Mihai Albu.

Mai mult decât atât, creatorul de pantofi a dezvăluit și bunurile cu care a rămas fosta soție, după divorț. Se pare că Iulia Albu a intrat în posesia apartamentului care era pe numele lui Mihai Albu, o locuință „generoasă”, după cum a catalogat-o chiar designer-ul.

„Un apartament generos, nu i-aș zice luxos. Era al mamei mele și mama mea a renunțat la acel apartament în favoarea ei. Se numește suită când primești ceva în contul unei datorii, să spunem așa.”, a mai spus creatorul de pantofi, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *