Care au fost ultimele cuvinte ale tatălui Laurei Cosoi, înainte să moară? A izbucnit în lacrimi, în direct

Cu toate că timpul trece, durerea pe care o simte Laura Cosoi după moartea tatălui său nu poate fi ștearsă atât de ușor cu buretele.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Marius Cosoi, înainte să moară? Vedeta a izbucnit în lacrimi, în direct.

O știm cu toții cu zâmbetul larg pe buze, plină de energie și entuziasm, însă viața i-a dat o mare lovitură atunci când și-a pierdut tatăl.

Laura Cosoi face cu greu față suferinței provocate de decesul părintelui său. Marius Cosoi a încetat din viață în luna noiembrie a anului 2020, după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus.

Care au fost ultimele cuvinte ale tatălui Laurei Cosoi, înainte să moară? A izbucnit în lacrimi, în direct

Invitată în cadrul unei emisiuni TV pentru a vorbi despre cel pe care continuă să-l divinizeze și după moarte, la un moment dat, Laura Cosoi nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, în direct.

Actrița a ținut să împărtășească cu toată lumea ultimele cuvinte ale tatălui său, moment care a copleșit-o de emoții.

Marius Cosoi i-a mulțumit pentru tot fiicei sale, iar ea i-a spus să asculte de medici. De acolo și până la ziua fatidică a mai fost, din păcate, doar un pas.

”Ultima dată, am vorbit cu el pe FaceTime și îi mulțumesc colegului de salon care ne-a ajutat enorm. Mi-a mulțumit pentru tot, iar eu i-am spus să fie ascultător și să facă ce îi spun medicii.

Mi-a zis că vom vedea ce va fi și cam atât! Am crezut că pot să vin să vorbesc despre asta, dar se pare că…”, a declarat Laura Cosoi în cadrul unei emisiuni TV, vizibil afectată de moartea tatălui său.

Laura Cosoi: ”Tatăl meu era foarte puternic”
Cu toate că au trecut mai bine de trei luni de la momentul de cumpănă din viața sa, Laura Cosoi încă nu poate realiza că este adevărat, mai ales că, conform declarațiilor ei, tatăl său era un bărbat foarte puternic.

Deși la început părea că este asimptomatic și că virusul ucigaș din China nu l-a afectat atât de mult, în cele din urmă, destinul a ales în locul lui Marius Cosoi.

”A fost o perioada foarte grea, nici mie nu mi vine sa cred ca s-a intamplat, tatal meu era foarte puternic, am sarbatorit impreuna botezul Verei si totul a fost ca un traznet. Era diabetic.

Eu eram foarte stresata cu tata in perioada covid-ului, pentru ca tata suferea de diabet si in luna martie nu avea atata grija, poate. Mereu cand vorbeam la telefon mi se parea ca nu intelege ca pentru

el ar fi ceva de netratat daca s-ar imbolnavi. Pe 17 decembrie m-a sunat si mi-a spus ca a facut testul si ca a iesit pozitiv.

Parea asimptomatic, nu avea febra. Au luat si fratii mei mai mici. Într-o zi de luni am stabilit sa il internam. Marti era in spital la Iasi. De unde parea un asimptomatic, starea lui s-a degradat. L-am adus in Bucuresti”, a mai povestit frumoasa actriță.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.