CARE ESTE NUMELE REAL AL LUI VALI VIJELIE. CE SCRIE ÎN BULETINUL MANELISTULUI

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți și longevivi maneliști din România. Acesta s-a făcut remarcat prin muzica de petrecere pe care o cântă, care este nelipsită de la chefuri. Deși mulți îl cunosc pe artist, puțin știu care este numele real al acestuia.

Numele real al manelistului, așa cum este el trecut în buletin, este Valentin Rusu. S-a născut în București, în data de iulie 1970 și a moștenit talentul muzical de la mama sa. Aceasta a fost prima femeie din România care a cântat romanțe la radio. (VEZI ȘI: VALI VIJELIE SPUNE DE CE NU RECUNOSC ROMÂNII CĂ ASCULTĂ MANELE ”NU VREAU SĂ SE SUPERE PE MINE”)
În ceea ce privește viața profesională, Vali Vijelie este un etalon în industria manelelor și are numeroși fani. Astfel, tarifele lui sunt unele dintre cele mai ridicate, iar atunci când își face apariția la o petrecere distracția este garantată.
Vali Vijelie face ravagii în Zanzibar
Chiar și în vreme de pandemie concertele lui Vali Vijelie sunt extrem de căutate. Cum în țară restricțiile nu permit astfel de evenimente, manelistul s-a reorientat rapid și a dat drumul la petrecere în Zanzibar.

Vali Vijelie a plecat departe de frigul din Capitală și a ajuns tocmai pe plajele calde din Zanzibar, unde nu s-a putut abține și a susținut un concert de zile mari chiar pe malul Oceanului Indian. Artistul a animat atmosfera cu melodiile sale de petrecere, iar toată lumea a ieșit la dans.
O scenă improvizată, câteva boxe puternice și Vali Vjelie, acestea au fost cele trei elemente de care a fost nevoie ca plaja din Zanzibar să semene, deodată, cu Mamaia. Vali Vijelie a dat drumul la spectacol și, la fel ca în versurile melodiei sale, a fost rost de „mare petrecere”. Turiștii și localnicii au uitat de toate și s-au mișcat pe ritmuri de manele.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.