Carmen de la Sălciua, doborâtă de probleme! Drama neștiută a artistei: „Totul începuse să se dărâme în viața mea”

Carmen de la Sălciua și-a deschis sufletul în fața fanilor de pe rețelele de socializare și le-a povestit faptul că ajunsese la un moment dat să se simtă efectiv doborâtă de probleme. Cântăreața a renunțat la rețineri și le-a vorbit internauților despre drama ei neștiută și despre cum a reușit să se vindece, pentru a putea zâmbi acum din nou. Dezvăluirile emoținante ale celebrei cântărețe!

Carmen de la Sălciua le-a vorbit fanilor despre cele mai grele clipe din viața ei.
Artista ascunde în spatele zâmbetului său o dramă neștiută.
Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. Nu o spunem noi, ci dovadă stau chiar piesele cântăreței care se clasează permanent în primele locuri în Trending YouTube. Așadar, nu este de mirare că faimoasa artistă se bucură de un succes excepțional în industria muzicală, dar și de atenția a mii de fani.

Având în vedere faptul că ne aflăm în pandemie de coronavirus, iar artiștii nu mai au posibilitatea să susține concerte sau spectacole, lucru care de altfel de lipsește enorm, Carmen de la Sălciua s-a „adaptat” vremurilor grele în care trăim și a reușit să mențină legătura permanent cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socialiazare. Acolo, vedeta organizează deseori sesiuni de întrebări și răspunsuri, prilej cu care internauții pot afla mai multe detalii din viața ei personală.

După ce le-a dezvăluit fanilor că vrea ca în viitor să devină mamă și a transmis public cum ar trebui să arate viitorul ei partener, Carmen de la Sălciua a abordat un subiect extrem de sensibil. Mai exact, atunci când a fost întrebată de un fan cum de acum este atât de deschisă și face dezvăluiri despre viața ei, cântăreața a simțit atunci să i se confeseze, povestindu-i despre cele mai grele clipe.

Cântăreața a mărturist astfel că a luat această decizie tocmai pentru că i-ar fi fost pusă o etichetă greșită, ce nu reflectă deloc realitatea. Artista a mărturisit că nu mai are de gând să se ascundă și să răspundă chiar și întrebărilor legate de trecutul ei.

„Sunt adevăruri pe care nu le știți și mi-a fost pusă o etichetă care nu are nicio treabă cu realitatea! Nu spun ce nu e! Spun adevărul atunci când sunt întrebată și majoritatea întrebărilor voastre sunt despre trecut și m-am săturat să evit să vă răspund la aceste curiozități care sunt, de fapt, la fiecare sesiune de întrebări!”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Cântăreața le-a vorbit fanilor despre drama vieții ei

În continuare, Carmen de la Sălciua a vorbit despre experiențele nefericite din viața ei. Potrivit spuselor artistei, acestea și-au pus amprenta foarte mult asupra ei, ajungând deseori să plângă.

„Am experimentat multe și am învățat lecții prețioase, uneori cu prețul unor lacrimi, blocaje sau frustrări, alteori cu darul liniștii care a urmat după ce am văzut adevărul și mi-am găsit calea cu ajutorul lui Dumnezeu!”, a adăugat ea.

Prin ce clipe grele a trecut artista

Carmen de la Sălciua și-a emoționat admiratorii, recunoscând și că a fost nefericită atunci când a simțit că totul începuse să o ia la vale în viața ei. Vedeta a mărturisit că s-a prefăcut de multe ori în fața celorlalți că este bine, însă la un moment dat obosiseră să facă și asta.

„Am fost nefericită, tristă, mi se părea că viața mea nu e așa cum părea din exterior, o fotografie perfectă! A venit un moment în care totul începuse să se dărâme în viața mea… am pus pauză carierei mele o perioadă, am avut momente în care am simțit că nici nu mai pot să mă prefac! Ieșeam uneori, dar era un efort foarte mare să mă prefac și atunci m-am consumat în mine!”, a mai spus vedeta.

În încheierea mesajului, Carmen de la Sălciua a explicat de ce nu a apărut în ultima perioadă la televizor, spunând că se afla într-o stare urâtă. Din fericire, îndrăgita vedetă a spus că acum lucrurile s-au așezat în viața ei și că a reușit să se vindece cu ajutorul celui de Sus.

„Mințeam pe toată lumea că sunt bine și evitam să ies public la televizor, motiv pentru care am atras antipatia unor oameni. A fost extrem de greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să mă vindec și să merg mai departe mai puternică și pregătită să primesc lucrurile frumoase în viața mea”, a conchis ea.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *