Carmen de la Sălciua e într-o nouă relație! Cântăreața a postat prima fotografie cu iubitul!

După mai multe luni de la separarea de fostul său partener, cel care i-a fost și soț pentru o scurtă perioadă, Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de iubire! Vedeta e într-o nouă relație, iar acum a postat și prima imagine cu iubitul!

Carmen de la Sălciua iubește din nou!
Prima imagine cu partenerul său!
Anul trecut Carmen de la Sălciua și fostul său soț au încercat să-și mai dea o șansă iubirii, însă după alte câteva separări, cei doi au ajuns la concluzia că ar fi bine să meargă pe drumuri diferite în viață, iar asta au și făcut.

Carmen de la Sălciua e într-o nouă relație!

Artistul e într-o frumoasă poveste de iubire, iar de-a lungul acestor luni Carmen de la Sălciua și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, însă totul până astăzi, atunci când a postat prima imagine alături de noul său partener.

Deși nu i-a arătat chipul, este mai mult decât evident că artista trăiește o frumoasă poveste de iubire. Imaginea postată de cântăreață în fața bradului îi surprinde pe cei doi ciocnind un pahar de șampanie și se poate observa mâna acestuia, cât și a cântăreței.

Mai mult de atât, pe fotografie apare și o inimoară, fapt ce indică că în sfârșit vedeta a decis să-i facă relația publică și pentru fanii care așteptau mereu un ”semn” de la ei.

Vedeta se declară a fi foarte fericită!

Ei bine, de acum vedeta nu mai e singură, și-a refăcut viața și se pare că e foarte fericită, asta pentru că dacă ne aducem bine aminte de-a lungul ultimilor luni s-a fotografiat mai tot timpul cu buchete imense de trandafiri și vorbea foarte mult despre dragoste,

Pentru ea se pare că e o perioadă cu adevărat înfloritoare în viața ei și nu are altfel cum să nu se considere o femeie împlinită din toate punctele de vedere!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *