Carmen Harra, previziune îngrozitoare. Va veni un pericol mare pentru omenire

Celebra clarvăzătoare din America, Carmen Harra, vine cu o previziune îngrozitoare. Aceasta spune că în lume va fi un mare pericol.

Carmen Harra, femeia care se spune că nu dă greș niciodată cu clarviziunile sale, are acum o previziune îngrozitoare. Aceasta a declarat că va veni un mare pericol pentru omenire.

Carmen Harra, previziune îngrozitoare. Va veni un pericol mare pentru omenire

Carmen Harra face o previziune îngrozitoare pentru omenire. Aceasta afirmă că lumea se va confrunta cu un pericol mai mare decât pandemia de coronavirus. „Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte.

Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se rezolva destul de greu. În plus, perioada de izolare a

fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic, politic, de infrastructură, religia și așa mai departe”, spune clarvăzătoarea.

Virusul va lua diferite forme

De asemenea, acesta menționează că nici o țară nu va găsi antidotul împotriva coronavirusului: “Oamenii sunt speriați peste tot, deși încearcă să acționeze ca și cum nu ar fi, ei ar vrea încet să revină la o viață normală, însă va trebui cel puțin până în primăvară anului viitor să vedem o îmbunătățire a stării generale de spirit a oamenilor și prin toamna virusul revine într-o altă formă!

Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța, de la Institutul Pasteur, din America, vor trata anumite aspecte ale virusului dar nu vor găsi soluția completă!”.

Vom începe să respirăm în 2022

“Abia prin anul 2022 vom simți o stare generală de relaxare din punct de vedere sentimental și emoțional. Între timp lucrurile vor suferi schimbări majore, cum spuneam, din anumite puncte de vedere. Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume.

Din această cauza starea generală este de dezorientare. Nu vreau să par negativă și nu sunt deloc negativă dar sunt foarte realistă în vizionările mele. Eu vorbesc despre aceste lucruri în prima mea carte,

„Karma de fiecare zi”, de acum peste 20 de ani. Vorbesc despre o cădere a sistemelor politice, economice, și despre schimbările la nivel religios”.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *