Casa lui Dorian Popa, vandalizată! Primele declarații ale artistului după incident: ”A intrat cineva și a aruncat…”

Îl vedem mereu cu zâmbetul larg pe buze, însă, din când în când problemele îi bat la ușă! Casa lui Dorian Popa, vandalizată! Primele declarații ale artistului după incident! Ce s-a întâmplat, de fapt?

Casa lui Dorian Popa, vandalizată!
Primele declarații ale artistului după incident!
Ce s-a întâmplat, de fapt?
Dorian Popa este fără îndoială unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. O fire sinceră, deschisă, mereu cu zâmbetul pe buze, domnul ”Hâtz” a reușit să ajungă la inimile tuturor românilor cu șarmul și carisma sa. Din nefericire, uneori, problemele nu îl ocolesc, iar de curând, îndrăgitului artista i-a fost vandalizată casa.

Primele declarații ale lui Dorian Popa, după ce i-a fost vandalizată casa

Nu, nu locuința de vis în care locuiește acum, ci garsoniera în care și-a petrecut adolescența. În plus, tot acolo, Dorian Popa a locuit timp de șapte ani cu Babs, iubita sa. Potrivit declarațiilor oferite de către domnul ”Hâtz” pentru Antena Stars, toate amintirile din perioada în care era ”tânăr și neliniștit” le are din garsoniera respectivă.

Garsoniera am cumpărat-o acum jumătate de an, dar ea nu este ceva nou pentru mine, pentru că este garsoniera în care eu am trăit alături de iubita mea șapte ani. Este o garsonieră care era oarcum jumătate de moștenire de la mama mea, mi-am despăgubit verii cu jumătatea pe care o meritau din punct de vedere legal, evident și am păstrat garsoniera pentru că pentru mine are foarte multe amintiri această garsonieră.”, a declarat Dorian Popa pentru Antena Stars.

Unde mai puneți că Popa susține că acolo s-a format ca și om, acolo s-a maturizat și a învățat să economisească! Cine ar fi crezut că de la o simplă garsonieră, Dorian să ajungă să locuiască acum în ditamai vila de lux de 500 de metri pătrați? Cât despre neplăcerile cu care s-a confruntat la bloc, ei bine, artistul a povestit un episod recent care i-a creat mici necazuri!

”Acolo m-am format, acolo m-am maturizat, acolo am învățat ce înseamnă să economisesc și să nu cheltui banii pe chirie, ci să mă întind atât cât îmi este plapuma. Și uite că, de la garsoniera faimoasă de 36 de metri pătrați pe care toți prietenii mei o știu, am ajuns la căsuța de 500 de metri pătrați. Neplăceri sunt ca în orice bloc. Viața la bloc e viață la bloc, viața la casă e viața la casă. Cine face această alegere își asumă din ambele puncte de vedere”, a mai spus artistul.

Dorian Popa: ”Cineva a aruncat câteva monede în șapa mea”

Artistul a decis să-și renoveze garsoniera și timp de câteva zile, casa artistului a stat fără ușă. Și cum cârcotașii își bagă repede nasul, fie că vorbim despre vecini sau despre alți musafiri, se pare că unele persoane au încercat să intre în garsoniera artistului și chiar au aruncat câteva monede pe suprafața șapei proaspăt turnată.

”Am întâmpinat niște mici nepăceri pe care le-am luat în glumă, evident. Am avut câteva zile fără ușă la garsonieră întrucât am înlocuit și ușa și, din păcate, vecinii au simțit sau cine a fost în trecere pe la vecini, ca să nu acuzăm aiurea, cineva a intrat în scară mai pe scurt, adică o scară protejată de interfon, a aruncat câteva monede în șapa mea nu tocmai uscată pentru că, evident, trebuia câteva ore să stea la uscat, dar apreciezi oamenii, pentru că la sfârșitul zilei o să consider că au aruncat cu bani în mine, le mulțumesc și îi sfătuiesc data viitoare să arunce cu hârtii”, a continuat domnul Hâtz.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *