Cât cere Jador pentru o cântare de câteva ore la o nuntă sau un botez

Jador este unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati concurenti de la Puterea dragostei.

Tanarul Jador, sub numele lui real Ionut Remus Dumitrache, a venit la Puterea dragostei prezentandu-se ca un lautar care canta la diverse evenimente impreuna cu formatia sa.

Jador a cucerit publicul de la Puterea dragostei
Emisiunea ”Puterea dragostei” a fost cu siguranta o rampa de lansare pentru Jador. Tanarul spera sa devina cunoscut dupa participarea la show-ul matrimonial, dar nici nu spera la succesul nebun care a venit mai apoi. Jador a intrat in casa Puterea dragostei pentru a-si gasi jumatatea. Povestea de dragoste pe care a trait-o alaturi de Simina a fost una extrem de intensa si de frumoasa. Datorita acestei povesti, Simina si Jador au fost pentru mult timp in topul voturilor celor de acasa.

Jador a suferit mult in momentul in care el si Simina s-au despartit. Aceasta a trecut mai departe destul de repede si s-a cuplat cu Alex Zanoaga, cel care a devenit ”inamicul” numarul 1 al sau. In ciuda incercarilor de a se impaca cu Simina, ea nu si-a mai dorit o relatie cu acesta.

Jador are 25 de ani, este originar din Bacau si provine dintr-o familie numeroasa. Tanarul a absolvit Facultatea de Studii Internationale si si-a croit singur drumul prin viata. Parintii lui Jador au un magazin de peste intr-una dintre cele mai cunsocute piete din Bacau. Oameni simpli si muncitori, parintii lui Jador au fost si eu luati prin surprindere de succesul colosal al fiului lor.

Dupa ce a parasit emisiunea ”Puterea dragostei” pentru a se ocupa de proiectele personale, Jador a crescut tarifele. Acesta a ajuns sa faca rapid multi bani si sa ajunga numarul 1 in Trending pe YouTube cu aproape fiecare piesa pe care o scoate. Jador le canta atat romanilor din tara, cat si celor din strainatate. Devenind unul dintre cei mai populari cantareti de manele ai momentului, Jador cere pentru o cantare intre 2000 si 3000 de euro pe reprezentatie, plus plata mancarii, a cazarii si a transportului pentru el si pentru formatia sa.

Desi nu este o perioada prielnica pentru evenimente, Jador are un program extrem de incarcat si are uneori si doua evenimente pe zi. Aceasta a devenit cap de afis pentru majoritatea evenimentelor la care participa, reusind chiar sa ii intreaca pe alti artisti mai vechi in domeniul muzical.

Admin