CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, DEZVĂLUIRI DESPRE EVOLUȚIA VIRUSULUI SARS-COV-2 ÎN FAMILIA SA:

Infectat cu virusul SARS-CoV-2, Cătălin Măruță a moderat emisiunea pe care o are la Pro TV de acasă, unde este în izolare cu frumoasa lui soție și fiica lor. La un moment dat, prezentatorul a făcut câteva dezvăluiri despre evoluția temutei boli cu care au fost toți trei diagnosticați. David Măruță este singurul care a scăpat de maladie, deocamdată.

Cătălin Măruță, dezvăluiri despre starea lui de sănătate, a Evei și a Andrei

Potrivit mărturiilor lui Cătălin Măruță, el pare că are o formă ușoară a noului coronavirus, însă, Andra se confruntă cu simptome mai delicate. Pe de altă parte, Eva Măruță, prințesa familiei, face față foarte bine bolii, a mai spus tatăl ei.

“Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat cunoscutul prezentator.

Iar azi, în platouul emisiunii “La Măruță” a fost Magitot și i-a ținut locul fizic îndrăgitului moderator. Soțul Andrei va prezenta, în următoarele două săptămâni, de acasă proiectul de televiziune de la Pro TV.

În urmă cu două zile, când Cătălin Măruță a anunțat că el și Andra au contractat COVID-19, artista a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, unde a postat trei poze.

“Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”, a scris Andra Măruță pe pagina sa de Instagram.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *