Caz revoltător în România. Trei indivizi au violat o fetiță de 11 ani și au trimis filmările prietenilor

Trei adolescenți din Dâmbovița au fost reținuți, sâmbătă, de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității, care, în urma unor cercetări coordonate de procurorul DICOT, au stabilit că cei 3 au constrâns la act sexual o copilă de 11 ani, au filmat, apoi au distribuit imaginile unor cunoscuți.

Adolescenții reținuți au vârste cuprinse între 14 și 17 ani și sunt bănuiți de viol și pornografie infantilă.
Din cercetări a reieșit faptul că în 2 ianuarie, între orele 21.30 – 22.30, victima, în vârstă de 11 ani, în timp ce mergea spre locuință, ar fi fost constrânsă de unul dintre cei trei să se deplaseze la domiciliul lui.
„Împreună cu alți doi tineri, ar fi determinat-o să întrețină raporturi sexuale orale. Actul sexual ar fi fost înregistrat video, cu un telefon mobil și distribuit mai multor persoane prin intermediul unei aplicații de comunicare”, transmite Poliția Română.
Cei trei indivizi au fost reținuți

Sâmbătă, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au descins la domiciliul unuia dintre bănuiți, pentru documentarea activității infracționale.
Cei trei adolescenți au fost reținuți de procurorul de caz.
Pe parcursul zilei, ei vor fi prezentați Tribunalului Dâmbovița, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Dâmbovița și al reprezentanților Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială Dâmbovița, relatează Agerpres.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.