CAZ ȘOCANT ÎN CAPITALĂ: UN TÂNĂR ȘI-A ARUNCAT BUNICA DE LA BALCON. BĂIATUL A FOST

Scene șocante au avut loc aseară într-un cartier din București. În urma unei discuții aprinse, un tânăr și-a aruncat bunica de la etaj. Femeia a decedat pe loc, iar băiatul a fost reținut de polițiști.
În urma unui apel efectuat la numărul 112, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a prăbușit de la etajul unui bloc. Întreaga scenă s-a produs în Sectorul 4, al Capitalei. Din primele informații, se pare că băiatul în vârstă de 23 de ani a avut o altercație cu bunica sa, iar ulterior a împins-o de la etaj. Femeia în vârstă de 71 de ani nu a supraviețuit impactului.
„În data de 19.12.2020, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o femeie s-a prăbușit în gol de la etajul superior al unui bloc situat în sectorul 4, fiind constatat decesul.
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, fiind demarate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că femeia în vârstă de 71 de ani a fost victima infracțiunii de omor. „ , anunță Poliția Capitalei.

Nepotul femeii a fost reținut de polițiști
Băiatul în vârstă de 23 de ani a fost găsit cu ajutorul Secției 7 de Poliție.
” În cauză a fost reținut un tânăr de 23 de ani, nepotul persoanei decedate. Acesta a fost depistat, cu sprijinul Secției 7 Poliție. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, anunță Poliția Capitalei.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *