CAZ ȘOCANT ÎN DÂMBOVIȚA.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității au reținut trei adolescenți din Dâmbovița. În urma unor cercetări făcute de procurorii DIICOT, s-a ajuns la concluzia a tinerii un constrâns la act sexual un băiat de 11 ani, au filmat, apoi au distribuit imaginile unor cunoscuți.

Agresorii au vârste cuprinse între 14 și 17 ani și sunt bănuiți de viol și pornografie infantilă. Deși inițial se s-a spus că victima este o fetiţă în vârstă de 11 ani, însă ulterior, anchetatorii au precizat că victima este, în realitate, un băiat în vârstă de 11 ani, scrie antena3.
Victima, luată de pe stradă
Incidentul s-a produs pe 2 ianuarie, între orele 21.30 – 22.30, victima, în vârstă de 11 ani, în timp ce mergea spre locuință, ar fi fost constrânsă de unul dintre cei trei să se deplaseze la domiciliul lui.
„Împreună cu alți doi tineri, ar fi determinat-o să întrețină raporturi sexuale orale. Actul sexual ar fi fost înregistrat video, cu un telefon mobil și distribuit mai multor persoane prin intermediul unei aplicații de comunicare”, transmite Poliția Română.

Cei trei adolescenți au fost reținuți de procurorul de caz, urmând a fi prezentați Tribunalului Dâmbovița, pentru dispunerea măsurii de arestare preventivă, mai scrie sursa citată.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *