CAZ ȘOCANT! O ADOLESCENTĂ DE 16 ANI S-A SINUCIS DUPĂ CE A URMĂRIT UN SERIAL DESPRE ..

Adolescenta de 16 ani își pusese în gând să trăiască până la 112 ani, dar din cauza unui serial s-a sinucis. Tânăra a urmărit alături de iubitul ei un serial controversat despre suicid și a luat decizia să-și pună capăt zilelor.
Jasmine Lindsay s-a sinucis într-o gară pe 22 iulie, după ce a urmărit împreună cu iubitul ei serialul „13 Reasons Why” pe Netflix. Adolescenta de 16 ani a fost lovită de un tren în gara Swanley, la ora șase dimineața. Potrivit declarației făcute de mama tinerei, Jasmine fusese cât se poate de sănătoasă și părea foarte fericită. Însă, o îngrijora un aspect. Iubitul ei îi povestea despre sinucidere și au urmărit împreună un serial controversat, în care un elev de liceu își pune capăt zilelor.
„Eu și familia mea nu am văzut semne că Jasmine ar face vreodată așa ceva. Era strălucită și pozitivă. Avea un râs contagios. Îi plăcea doar să chicotească și să-i facă pe toți să râdă. A spus mereu că vrea să călătorească în lume. A avut o dietă sănătoasă și a spus că dorește să fie cea mai în vârstă persoană în viață înregistrată și să fie în Cartea Recordurilor Guinness”, a povestit mama ei,

Familia a căutat-o pe adolescentă la gară după ce a vorbit cu iubitul ei
Înainte să facă gestul necugetat, Jasmine călătorise împreună cu familia ei. Mama fetei a declarat că adolescenta a dispărut la 9:30 și a sunat-o pe sora ei înainte să-i contacteze pe iubitul ei. Băiatul a fost cel care le-a sugerat să o caute pe Jasmine în gară, iar asta a dovedit că știa mult mai multe detalii. Ulterior, s-a descoperit că Jasmine Lidsay avea un jurnal în care scria despre intențiile sinucigașe pe care le-a avut. De altfel, suicidul a fost confirmat și de medicul legist.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *