Ce a apărut la mormântul primei soții a lui Florin Salam.

A trecut peste un deceniu de la moartea Fănicăi, prima soție a manelistului Florin Salam. Dar la 11 ani și jumătate de la decesul ei, iată că florile au început să dispară de pe mormântul ei, iar asta înseamnă că rudele ei ai început să vină tot mai rar.

Ce a apărut la mormântul primei soții a lui Florin Salam
Dacă, de regulă, interiorul construcției care adăpostește mormântul ei era plin cu flori și lumânări ce ardeau, în prezent au mai rămas doar câteva dintre acestea. De altfel, fratele Fănicăi l-a acuzat pe Florin Salam că nu a mai pășit de ani buni la mormântul soției lui, deși are o vilă la numai câteva sute de metri de cimitirul unde aceasta odihnește.

Florin Albu, fratele Fănicăi Salam, a postat recent o imagine de la mormântul acesteia de la cimitirul Berceni 2, iar în imagine se poate observa că pe piatra funerară mai este o cruce. Această cruce îi aparține buncii Fănicăi, care a decedat cu ceva vreme în urmă, iar familia a hotărât să o înmormânteze lângă nepoata ei. De asemenea, în imediata apropiere se mai află și mormântul tatălui lui Florin Salam, care a murit cu patru ani în urmă. În plus, fratele artistlui, care a murit de coronavirus cu numai câteva săptămâni în urmă, se află tot la Berceni 2.

Cauza morții Fănicăi
Amintim cu această ocazie că Fănica Salam, soția lui Florin Salam, a murit în data de 2 aprilie 2009, la Spitalul Floreasca din București, din cauza unor complicații cauzate de virusul hepatic C, același virus care a ucis-o și pe manelista Denisa Răducu, în anul 2017. La fel ca și interpreta, soția lui Florin Salam a murit la vârsta de 27 de ani. Florin Salam și Ștefania s-au căsătorit în anul 2007, după 12 ani de relație, timp în care se născuseră cei doi copii, Betty și Dani. Nunta a avut loc într-un hotel de 5 stele din Antalya, iar nașii lor au fost Adrian Minune și soția sa, Cati.

De menționat este că după decesul Fănicăi, Florin Salam a intrat într-o perioadă mai neagră a vieții lui, devenind dependent de jocuri de noroc și pierzând sute de mii de euro pe seară, la ruletă. Ba chiar mai mult, aartistul a recunoscut că în acea perioadă începuse să și consume droguri și chiar a ajuns în fața procurorilor din această cauză. Apoi, Florin Salam avea să o cunoască pe Roxana Dobre, fostă vedetă Playboy, și cu care are 3 copii.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *