Ce a descoperit Sânziana Buruiană după al doilea copil. Toate mămicile îi vor da like

Sânziana Buruiană, în vârstă de 37 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu doar câteva luni. Blondina are acum două fetițe de care este cea mai mândră, însă nu exclude posibilitatea ca familia ei să se mărească în viitorul apropiat.

Sânziana Buruiană s-a căsătorit în 2015 cu Nicolae Zuluf. Fiica lor cea mare, Izabela, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară.

Sânziana Buruiană își dorește al treilea copil
Invitată în cadrul unei emisiuni tv, vedeta a vorbit deschis despre planurile de viitor. Ea a spus că fetița ei cea mare, Iza, își dorește cu ardoare un frățior, iar ea nu a exclus acest lucru.

Iza își dorește și un frățior, ea se înțelege mai bine cu băieți. Eu nu mă așteptam nici să am doi copii, dar acum îmi place cu doi. Am aflat că dragostea nu se împarte, ci se înmulțește.

Sincer, mi-aș mai dori un copil, văd că nu este așa de greu. Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, mergem înainte, nu contează ce este, fată sau băiat, ce știe EL mai bine”, a declarat Sânziana Buruiană, potrivit Wowbiz.

Sânziana Buruiană se pregătește de botez
Acum, Sânziana Buruiană se pregătește de botezul fiicei sale mai mici, Antonia. Vedeta a ales nașii pentru mezina familiei, aceștia fiind prieteni de familie. Sânzi a mai mărturisit că își dorește ca evenimentul să fie unul ca-n basme.

‘Ne pregătim de botez. Vreau să îl fac cât mai curând, cred că la șase luni e cel mai potrivit, atunci poate să stea și ea în funduleț și să poarte o rochiță de prințesă. Pe zi eu o să port o salopetă, fetele vor purta aceeași culoare, iar pe seară aș vrea o rochiță care să fie în ton cu tematica de basm pe care o vreau la botez’, a mai spus Sânziana Buruiană.

Sânziana a făcut, în urmă cu ceva timp, o mărturisire care i-a şocat pe mulţi. În ciuda vârstei copilei, aceasta încă este alăptată.

“Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez. Nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme.

Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea. Am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lui armonioasă”, a spus vedeta despre fetița ei, pentru click.ro.

Sânziana Buruiană s-a retras, în urmă cu câţiva ani, din televiziune și s-a dedicat total familiei. Fostul fotomodel nu are de gând să mai revină în lumina reflectoarelor.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *